Dzsamillaaaaaaa kérdése:
Az en kisbabam csak mezzel veszi el a cumit es csak a cumival alszik el. Hogy tudom leszoktatni a mezrol?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 20:02
1/20 anonim válasza:
Mézet TILOS adni!!!!!
Eleve nem kellett volna mézes cumira szokatni! Ha kellett volna neki cumi elfogadta volna méz nélkül!!!!
2/20 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy mézet nem szabad kisbabának!
3/20 anonim válasza:
Miért kapott egyáltalán mézet???
4/20 anonim válasza:
Ugye csak lekisbabáztal egy minimum másfel éves gyereket? Mondd kerlek, hogy erről van szó.
Amugy eleve nem kellett volna rászoktatni, te cseszted el, mert ezzel tenyleg raszoktattad... magatol nrm jutott volna eszebe.
5/20 A kérdező kommentje:
Elveszi de nem tuk sok idore es kikopi
2019. ápr. 25. 20:10
8/20 anonim válasza:
Vagy troll vagy, vagy pedig alkalmatlan a gyerek neveléshez. Ki talál ki ilyen ****ot, hogy mézes cumi...
10/20 anonim válasza:
1 eves kor alatt TILOS mezet adni a botulizmus kockazata miatt! Ki adta ezt a szuper tanacsot? Vedd el tole, es add vissza mez nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!