Az en kisbabam csak mezzel veszi el a cumit es csak a cumival alszik el. Hogy tudom leszoktatni a mezrol?
Ne adj neki cumit, és kész. Se mézeset, se simát. Szét fognak rohadni a fogai.
Hidd el, hogy ha álmos, akkor el fog aludni nélküle is!
Hallottam egyébként erről én is. Anyósom nagyon sokáig nyaggatott, hogy mézezzem meg neki. Úgy voltam vele ha kell neki akkor kell méz nélkül is.
Egyszer előfordult, hogy még kimentem a mozsdóba ő megmézezte a cumiját, arra értem be hogy "nézd, hogy tetszik neki". Azóta nem bíztam rá fél percre se. Tilos a méz!
2 éves kor alatt nem adunk feldolgozatlan élelmiszert, a méz pedig annak számít ha nem tudnád (Botulizmus veszély...). A 22 hónaposom se kapott még, pedig az apja méhész, nálunk aztán folyik a méz dögivel...
Egyáltalán minek erőlteted a cumit? Minek kellett mézezni? Az enyém egyáltalán nem cumizott, hiába vettem neki mindenféle cumit meg rágókát hogy hátha megkönnyíti pl. a fogzás időszakát stb. nem kell és kész. Eszembe nem volt mézezni vagy erőltetni hogy cumizzon. Alig aludtunk, de túléltük ezt az időszakot.
Innentől egyszerűen ne adj neki mézet és kész. Lesz pár nehéz éjszakátok, de hidd el mások is túlélik az alváshiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!