Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az en kisbabam csak mezzel...

Dzsamillaaaaaaa kérdése:

Az en kisbabam csak mezzel veszi el a cumit es csak a cumival alszik el. Hogy tudom leszoktatni a mezrol?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 25. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Mert mi van akkor, ha nem cumizik??
2019. ápr. 25. 20:40
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Ne adj neki cumit, és kész. Se mézeset, se simát. Szét fognak rohadni a fogai.

Hidd el, hogy ha álmos, akkor el fog aludni nélküle is!

2019. ápr. 25. 21:02
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Méz? Minek??? Honnan jött ez egyáltalán? Van, akinek nagyon nem kéne szaporodni
2019. ápr. 25. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Hallottam egyébként erről én is. Anyósom nagyon sokáig nyaggatott, hogy mézezzem meg neki. Úgy voltam vele ha kell neki akkor kell méz nélkül is.

Egyszer előfordult, hogy még kimentem a mozsdóba ő megmézezte a cumiját, arra értem be hogy "nézd, hogy tetszik neki". Azóta nem bíztam rá fél percre se. Tilos a méz!

2019. ápr. 25. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő maga mondta, hogy mézes cumit kér?Nem értem hogy került rá.
2019. ápr. 26. 00:16
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
Lányok,mit vártok attól akit Dzsamilának hívnak.
2019. ápr. 26. 06:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

2 éves kor alatt nem adunk feldolgozatlan élelmiszert, a méz pedig annak számít ha nem tudnád (Botulizmus veszély...). A 22 hónaposom se kapott még, pedig az apja méhész, nálunk aztán folyik a méz dögivel...

Egyáltalán minek erőlteted a cumit? Minek kellett mézezni? Az enyém egyáltalán nem cumizott, hiába vettem neki mindenféle cumit meg rágókát hogy hátha megkönnyíti pl. a fogzás időszakát stb. nem kell és kész. Eszembe nem volt mézezni vagy erőltetni hogy cumizzon. Alig aludtunk, de túléltük ezt az időszakot.

Innentől egyszerűen ne adj neki mézet és kész. Lesz pár nehéz éjszakátok, de hidd el mások is túlélik az alváshiányt.

2019. ápr. 26. 17:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyusz, ugye tudod, hogy a máktea sem jó?
2019. ápr. 27. 21:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Pálinkás kenyérrel 😁 Minek cumi? Őskorban sem volt cumi, mégsem halt ki az emberiség.
2019. máj. 1. 12:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Jo akkor inkabb megeszem en bekanalazom ugy is faj a torkom nekem nem art akkor.. koszi a tanacsot amugy nem adtam a kisbabamnak csak kivancsi voltam ki hogy reagal hogy tenyleg igaz e a botolizmus.. ne aggodjatok csajok de a csunya beszednek itt nincs helye szerintem en se irtam csunyat
2019. máj. 2. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!