Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan zajlik az altatás 10...

Hogyan zajlik az altatás 10 hónapos babátoknál? Mennyi idő mire elalszik? öszintén

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
bonyolultan. 10 hósan még jobb volt mert nem tornázott az ágyon. minimum 10perc. most 15hós és már több. elcsesztük apukájával. ez van. szívunk.
2010. júl. 11. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kilenc és fél hónapos a kisfiam. Délelőtt tápszeren alszik el. Délben szintén (ha esetleg elcsúszna a délelőtti alvása, akkor beteszem az ágyba és szórakoztatja saját magát, aztán elalszik, ha ez sem jön be, akkor hagyom, hogy még egy kicsit játsszon, ha kellőképpen elfáradt, adok egy kis teát, és azon tuti elalszik). Este is tápszeren alszik el.
2010. júl. 11. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig cicin aludt el. Rossz esetben félóra, de általában 15 perc. Letettem és kész. Most már 23 hós, ugyanígy alszik el, nincs gondom vele.
2010. júl. 11. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos a fiam,olyan másfél hónapja csak egyszer alszik napküzben 2-3 órát.Nem cicin alszik el, de cici után.eszik kb. 10-15 perc,beteszem a kiságyba,és mire kijövök a szobából általában alszik.Napközben előfordul, hogy nem akar még aludni, akkor kiveszem, kicsit még játszunk,és újra beteszem az ágyba.
2010. júl. 11. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
10 hós lányom cicin alszik el,de én csak akkor teszem le,ha már nagyon fáradt,elkezd nyafogni,így 3-4 perc alatt elalszik.Nappal 2x és este 8-kor,minden nap azonos időpontban.El sem tudom képzelni hogy egyszer majd cici nélkül is elalszik.Cumija és cumisüvege nincs,tehát azzal sem tudom leszerelni,tudom,én szúrtam el.
2010. júl. 11. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk szerencsénk van, mert jó alvó a kisfiam. Berakjuk a kiságyába, és kijövünk. Utána pedig este rögtön csöndben marad, pakol egy darabig max, aztán elalszik. Napközben pedig vagy elalszik vagy nem. Ha nem, akkor várunk 10-15 percet, és ha hisztizik, kihozzuk. Akkor még kis játék vagy séta, és közben/utána alvás.
2010. júl. 11. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:

9,5 hónapos lesz a kisfiam. Este soha semmi gond az alvással (kopp-kopp-kopp). Leteszem, kijövök, alszik.

Nappal már elő szokott fordulni, hogy túlpörög, ilyenkor hasra teszem, a fenekére teszem a kezem, és finoman ringatom a kis popsiját. Ha megmozdulna, vagy mormogna, akkor csssssss hangra elhallgat. Pár perc alatt már lehet érezni, hogy lenyugodott, egyenletesen veszi a levegőt. Ilyenkor abbahagyom a ringatást, a kezemet még a popsiján hagyom fél percig, ha nincs mozgás, kijövök tőle. Így gond nélkül alszik két, két és fél órát.

2010. júl. 12. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:

21.én lesz 10 hónapos a fiam.kb 1 hónapja már csak 1x alszik napközben.12kor ebéd,utána iszi,elfektetem a nagyágyon,és már alszik is(max 5perc)mert 7kor kel, és utána annyira elfárad hogy kidől:)kb 1,5-2 órát alszik ilyenkor.

Este fél 8 után fürcsi,utána tápi, és 8kor alszik is mint a bunda:)ilyenkor is max 5 perc és alszik.

2010. júl. 12. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!