Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3hetes baba mellől bulizni?

3hetes baba mellől bulizni?

Figyelt kérdés
A férjemet elhivták kanbuliba, tipikus nagyon berúgós tejfakasztó... Nem tudja eldönteni hogy menjen vagy sem, én hirtelen megrökönyödtem amikor kérdezte... A babánk nehezen alszik, még nem jöttünk bele, éjjel felvaltva altatjuk, szerintem korai lenne még ha elmenne berugni, igy masnap is csak feküdne egész nap. Nektek mi a véleményetek erről? A Ti férjetek elment amikor ilyen pici vt a babátok?
2019. júl. 26. 18:54
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy is bulizni, hogy nem kell szétpiálni az agyát. Ha ezt nem képes megérteni, akkor nem helyes, hogy elmegy. Ha vissza tudja fogni magát, akkor miért ne mehetne? Neki is jár kikapcsolódás pár órára.
2019. júl. 26. 18:56
 2/35 A kérdező kommentje:
Ők nem az a fajta társaság, hogy egy tejfakasztón visszafogottak
2019. júl. 26. 19:02
 3/35 anonim ***** válasza:
82%
Attól még, hogy a társaság berúg, neki nem kell. Ha ezt a haverjaik nem értik meg, akkor olyanok is.
2019. júl. 26. 19:05
 4/35 anonim ***** válasza:
74%
3 hetes volt a fiunk, amikor munkahelyi csapTepiton volt. Új munkahely “kötelező” részvétellel. Nehéz volt, de megoldottam
2019. júl. 26. 19:08
 5/35 anonim ***** válasza:
89%
Szülinap,tejfakasztó ilyesmi egyszer van általában én biztos "elengedném". Egy éjjel nem lesz otthon nem halsz bele.
2019. júl. 26. 19:09
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, hogy menjen és néha ment is,de nem itta le magát. Most 5 hónapos a kislányunk és én holnap megyek elsőnek házibulizni, bográcsozni a régi baráti társaságommal. Annyit mondott, hogy érezzem jól magam.
2019. júl. 26. 19:15
 7/35 anonim ***** válasza:
24%
Ezért mentem olyanhoz, aki nem iszik. Te meg nézd a részeg/másnapos fejét egy újszülöttel. Ki mit választ...
2019. júl. 26. 19:28
 8/35 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk a tejfakasztó akkor volt amikor még bent voltunk a kórházban. Ha utána ment valahova nem tartottam vissza, de sosem rúgott be.
2019. júl. 26. 19:38
 9/35 anonim ***** válasza:
73%
Az én férjem "csak" mozizni ment, berugos, éjszakázos program eszébe se jutott ilyen pici mellett.
2019. júl. 26. 19:49
 10/35 anonim ***** válasza:
83%

Én simán elengedném. Tejfakasztó azért nem minden nap van. Egy estét csak megtudok oldani egyedül. Hiszen felnőtt nő vagyok. Másnapra meg hívok magamnak segítséget ha tényleg ki van ütve és én egyedül nem bírom.

7 te meg vegyél vissza az arcodból. Az hogy egy évben 1szer elmegy inni, nem azt jelenti, hogy egy iszákos alkoholista. Nekem így is tökéletes a férjem.

2019. júl. 26. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!