Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki milyen ruhát ad a 8 hónapos...

Ki milyen ruhát ad a 8 hónapos babájára 26.6C lakásban vagy csak pelusban van?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A pelenka böven elég!
2019. júl. 25. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálam ekkor kapott meg egy ujjatlan Bodyt
2019. júl. 25. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly ilyenkor volt 8 hónap körüli. Ő a nyar nagy részét pelenka-póló kombinacioban nyomta végig. Mivel mishato pelenkat használunk így tok jól nézett ki mindig, higy a ruha harmonizál a pelenkahoz (ez meg az én őrültségm)
2019. júl. 25. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én adok rá bodyt, de csak azért mert nekem is tök rossz izzadtan pucér lenni, az egy kicsit szívja az izzadságot, meg nem tapad oda mindenhez. Amúgy bőven elég a pelus, csak én ezért adok rá. Lehet hülyeség, de én utálom
2019. júl. 25. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is adok rá pólót vagy nagyon szellős napozót mert az enyém most tanul kúszni és nem kellemes pucéran a szőnyeg.

Alul nekünk is csini mosi.

2019. júl. 25. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azért adom a bodyt mert a pelus lejön róla... Leszedi

Plusz 8 hósan sokat volt még hason..

2019. júl. 25. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:

8 honapos es pelus-polo kombinacioban van, vagy ujjatlan body.

Egy szal pelenkaban nem nagyon trtom, mert kuszik-maszik felvaltva, a padlon/jarolapon/kuszobon ossze-vissza karcolja ugy magat.

2019. júl. 25. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rövid újjú /ujjatlan bodyban szokott lenni mert szinte állandóan mászik, de amúgy is adnék rá minimum ennyit, én se bugyiban mászkálós, 26 fok még nem is olyan vészes.
2019. júl. 26. 06:50
 9/9 anonim ***** válasza:
24 fok van a lakásban. Pelusban és bodyban van. Amikor kimegyünk a játszóra hiába van 30-35 fok akkor is rajtahagyom a bodyt, mert leteszem a foldre. “Jön-megy”, mászik és így is tiszta kosz lesz a Lelkem:), az a body kell rá még ha hőség van is. A babakocsiba elég egy pelus szerintem kinn, mert még a babakocsi is melegíti.
2019. júl. 27. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!