Nektek egész nap pelusban van a babátok, vagy szoktátok pelenka nélkül szellőzni hagyni?
#3 Ágyalátéten játszunk ilyenkor, van, hogy nagyobbat pisil, de olyankor ott van kéznél egy textil pelus meg nedves törlő és kész. Fogzási hullamkor, nagyon jó, mert hamarabb gyógyult a popesz.
"Pelenka nélkül nem pisil össze mindent?"
ez aranyos :)
azért egy gyerekből sem csurog non-stop a pisi :D
Nálunk is volt 15-30-60 perc fürdés előtt. Mikor hogy jött ki. Vacsi után volt pisi, kaki, amikor az a pelus lekerült, akkor fürdésig meztelenkedett.
Amikor várható volt újabb pisi, akkor leterítetem a szobában egy piknik takarót, annak vízhatlan az alja. azon játszott... de amúgy sincs semmi, ha pisil egy kisbaba. megfogom, feltörlöm és megy tovább az élet ;)
Este fürdés után lefekvésig, és reggel miután kibontom a pelusból és letörölgetem szoktam egy ideig pucérkodni hagyni a fiamat az ágyon.
Textilpelenkára szoktam fektetni, ha látom, hogy kezd csorgatni a fütyije, akkor egyszerűen felhajtom a pelus elejét a lába közé. (Általában pár másodpercig csak szelíden csorgat lefelé, mielőtt felállna neki és az intenzív sugár megindulna).
Mindig, egész nap. A fiam még pici, 1 hónapos, ő bizony még non-stop csorog. Egy pelenkázás se volt még, hogy ne pisilt vagy kakilt volna.
Lányom se csupaszkodott babakorában, csak úgy 1 évtől mindig fürdés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!