Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dusán, Zorán, Zalán, Milán...

Dusán, Zorán, Zalán, Milán nagyon rossz lenne?

Figyelt kérdés

Csupa -án végződésű nevek tetszettek meg most,ennyire szűkítettük egyelőre a kört.A nevek hármasikreknek lennének egyébként.Ha fiúk lesznek ezek közül lennének a befutók valószínűleg,a lány neveink már megvannak.

Nem díjaztam sose ha valaki hasonló nevet ad főleg ikreknél,de most nagyon rákattantam ezekre.Mit gondoltok?Keresgéljünk még vagy nem gáz ha ezeket adjuk?

(Természetesen nem ez alapján fogunk dönteni,csak érdekelnek a vélemények,mielőtt bárki rám támadna)

Köszönöm előre is!

2019. júl. 25. 16:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nem ez alapján fogunk dönteni csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést:) De köszönöm mindenkinek!
2019. júl. 26. 18:54
 22/22 A kérdező kommentje:
Végülis teljesen más neveket választottunk, mimt amiket itt felsoroltam, egyedül a Milán név maradt. Milán, Áron és Szonja lett a picik neve❤
2020. jan. 29. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!