Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dusán, Zorán, Zalán, Milán...

Dusán, Zorán, Zalán, Milán nagyon rossz lenne?

Figyelt kérdés

Csupa -án végződésű nevek tetszettek meg most,ennyire szűkítettük egyelőre a kört.A nevek hármasikreknek lennének egyébként.Ha fiúk lesznek ezek közül lennének a befutók valószínűleg,a lány neveink már megvannak.

Nem díjaztam sose ha valaki hasonló nevet ad főleg ikreknél,de most nagyon rákattantam ezekre.Mit gondoltok?Keresgéljünk még vagy nem gáz ha ezeket adjuk?

(Természetesen nem ez alapján fogunk dönteni,csak érdekelnek a vélemények,mielőtt bárki rám támadna)

Köszönöm előre is!

2019. júl. 25. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Dusán, Zorán helyett Dorián vagy Belián? :) Zalán, Milán szép szerintem is :)
2019. júl. 25. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

Az én ikreim Dusán és Domán. Imádom a nevüket, hasonló mégsem majdnem egyforma.

Nagyon szép neveket választottatok. Gratulálok a kicsikhez

2019. júl. 25. 18:34
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Zalán, Milán szép név, a másik 2 nem tetszik.
2019. júl. 25. 20:07
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

A Belián nekem is tetszik, az lett volna a fiam, de lányom lett.

De ezek amúgy főleg szláv-szerb nevek. Nekem a férjem félig szerb apai részről, vezetéknevünk is az így. Annak írom aki leszólta. Ott ezek teljesen átlagos nevek.

De szerintem sokkal jobb mint a Sólyom, meg Hunor meg Nimród meg Koppány meg Életke meg Zselyke meg Ajándék meg Csepke meg ilyenek...Sose tudom elképzelni hogy valaki ránéz a fiára és normális névnek érzi azt hogy Sólyom vagy Bátor vagy Derengő 😁😁😁😁😁

2019. júl. 25. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ezért írtam, hogy furák együtt a Zalánnal...

De nekem pl ez fontos szempont, hogy mit jelent egy név és milyen eredetű, de lehet, hogy másnak nem.

A Beliánt lehet becézni?

2019. júl. 25. 21:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén kérdezem, hogy mégis miért kéne mind a három névnek összecsengenie? Három különálló személy és személyiség lesznek majd, szerintem full mindegy mi lesz a nevük, lehetne Olivér, Jakab, Mátyás is.

Egyébként szerintem Milán, Zalán és Zorán jó nevek, a Dusán nem igazán tetszik.

2019. júl. 25. 21:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem akartunk összecsengő neveket teljesen véletlen hogy ezek maradtak.A Belián is tetszik egyébként.Akkor fog eldőlni,ha már szinte 100%-ra tudjuk mind3 baba nemét:)
2019. júl. 25. 22:22
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
Én ebből a Zalánt hagynám ki és akkor tényleg csak az án végződés lesz egyforma.
2019. júl. 25. 23:11
 19/22 anonim ***** válasza:
82%

Az én kisfiam Dusán Zalán! Imádom, hogy ezt a nevet adtuk neki! Ritka, nem elcsépelt, a jelentése is rendben van!

Én biztos nem kérném ki idegenek véleményét, mert itt mindenért megszólnak! Ha nektek ezek tetszenek, akkor.....

Mi még a családban is titokban tartottuk a nevet, mert csak lehurrogtak volna érte, hogy milyen nevet adunk!

2019. júl. 26. 03:55
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

A Zalán kilóg a négyesből. Bár mind nagyon szép név, de hármasikrek esetében azért az eredetre odafigyelnék. A Zalán magyr, míg a többi szláv név. Nincs ezzel gond, de egységes kellene.

Amúgy még illene a sorba

szláv: Deján, Gorán,

Zalán mellé magyar: Domán, Zoltán

Egyéb: Flórián, István

Szóval vagy mindnek ugyanolyan/hasonló eredetűt választanék, vagy odafigyelnék, hogy véletlenül se legyen azonos az eredet.

2019. júl. 26. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!