Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi annak az oka, ha valaki nő...

Mi annak az oka, ha valaki nő létére jobban szeretne fiúgyermeket, mint kislányt?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Mert pl. ő maga nem szereti annyira a női szerepet és úgy érzi, hogy egy fiú könnyebben boldogul az életben, munkában, stb. Ezer és egy oka lehet. De úgy írtad ki a kérdést, mintha evidens lenne, hogy alapból mindenki olyan nemű utódot szeretne, mint ő maga.
2019. júl. 25. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például az hogy tudom milyen nehéz tinédzser lánynak lenni. Persze biztos a fiúknak is megvan a maguk baja, de nekik nem nő a mellük. Nem menstruálnak..... Stb.
2019. júl. 25. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte én is fiút szerettem volna. Hogy mért? Mert én is kissé fiús beállítottságú vagyok. Úgy gondoltam, könnyebb egy fiúval, mint például egy lánnyal, aki kamaszodik. Meg ugye a lányokat jobban kell félteni.
2019. júl. 25. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiút szerettem volna ennek pedig egyszerű prózai oka van: mióta az eszemet tudom két gyereket szerettem volna, először egy fiút majd egy lányt. Az első gyereknél nagyon szerettem volna ha ez valóraválik és fiú lesz az első babánk. Lány lett úgyhogy mostmár mindegy a második mi lesz, az álmomnak befuccsolt. :D Imádom egyébként, hogy kislány lett. :)
2019. júl. 25. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert már ovis koromban megmondtam a dajka néninek, hogy nekem 2 gyerekem lesz, és mindkettő fiu lesz, hogy könnyebben boldoguljanak.

Majd kamaszként és felnőttként azért akartam fiú gyerekeket, mert a saját nememmel soha nem jöttem ki olyan jól, sőt az öcsém ezerszer jobban volt szeretve az anyám részéről, mint én. Anyám is a fiúkkal jött ki inkább, és bennem mind a mai napig vetélytársat lány folyton rám licitálna, vagy lehúzna. Talan féltem, hogy én is ezt tenném, ha lányom lenne.

Amikor összejöttem a férjemmel, neki is elmeséltem, hogy fiúkat szeretnék, ő sem vágyott lányra.

2 gyerekünk lett, mindkettő fiú lett, szerencsére igazam lett ovis koromban. A vicces az, hogy valamikor a huszas éveim elején egy roma asszony jósolt nekem a vonaton és ő is 2 fiút mondott 😂. Bár csak az elsőt mondta biztosra. Nem hittem ebben, de neki is igaza lett.

Én így érzem teljesnek az életem. Csak fiúkkal. Van, aki csak lányokat akar. Bevallom, nem vagyok tipikus nő, annak ellenére, hogy csinosan öltözöm, nem rajongok a cipőkért, vagy a vásárlásért...

2019. júl. 25. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek nincs különösebb lelki oka, valaki fiút szeretne, más lányt, ennyi. Én mindig lányt szerettem volna, ők általában nyugisabb, szófogadóbb, bújósabb gyerekek, és tetszik, hogy olyan szép hosszú hajuk lehet, amit majd fésülgethetek neki(nekem mindig rövid hajam volt kislány koromban :( Persze ez amúgy általánosítás, vannak szörnyen kezelhetetlen lány gyerekek is. Ha fiam lesz, őt is ugyanúgy fogom szeretni, de fiú gyerekekkel mindig nehezebben találtam a közös hangot, mint lányokkal, sokszor nem értem, mit miért csinálnak, miért úgy reagálnak, ahogy, nem tudom őket kezelni, plusz nekem nincsenek fiús érdeklődési köreim. De ismerek olyan lányokat, akik meg mindig is fiút szerettek volna, de ehhez nem kell, hogy ő maguk is fiúsak legyenek.
2019. júl. 25. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiam van és fiút is szerettem volna. Semmi különösebb oka nem volt, egyszer csak kismamaként jött egy érzésem, hogy nekem fiam lesz és fiam is született és mindig is imádtam, hogy fiam van. De nincs különösebb oka. Pedig én magam tipikus nőies nő vagyok, a nőkkel is barátként, kollégaként nagyon jól kijövök, szóval még azt sem mondhatom, hogy mert fiú barátaim lettek volna és ezért, hogy a fiúkkal könnyebben kommunikálnék. Amúgy ő az én ki segítségem, a kis férfi a háznál. :)
2019. júl. 25. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Lányom lesz, de én is fiút szerettem volna. Egyszerűen csak azért mert én sem vagy túl lányos :P Világéletemben utáltam a rózsaszín cuccokat, a szoknyáktól a hidegrázott. Egy kicsi félelem még mindig van bennem, hogyha a kis csajszi meg igazi kis hercegnős lány lesz abban hogy a fenében fogok neki segíteni, de gyanítom hogyha fiú lenne akkor más miatt paráznék, és gondolom ez inkább így a szülés előtti hetekben feltörő kétségeknek tudható be :D
2019. júl. 25. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Èn pasi vagyok, kislányt szerettem volna, mert csak lány unokatesóim voltak, velük nőttem fel, ès szinte mindőjüknek kislánya született, tehát kb csak ezt tudtam elkèpzelni. Meg velük könnyen ment a barátkozás, fèltem, hogy fiúval bènább lennèk.

Fiam lett, már tudom mit kell vele csinálni, imádom :) Szóval tök alaptalan volt a fèlelem.

Csak azèrt írtam le, mert ezer oka lehet, hogy mit szeretne, vagy mire számít valaki.

2019. júl. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!