Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet adni éjjel egy 12...

Mit lehet adni éjjel egy 12 hetes babára hogy ne is fázzon és melege sem legyen?

Figyelt kérdés
A szobában kb. 20-22 fok van. Hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugdalózó van rajta, kis tutyi, és hálózsákban (hosszú ujjú) alszik, mivel a takarót mindig lerúgja magáról. Ez jó így?
2008. nov. 14. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Az én bébim el sem tudna aludni ennyi ruhában! Nem lehet, hogy a tiéd is azért rúgja le magáról a takarót, mert melege van?

Üdv.

2008. nov. 14. 09:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá hogy azért rúgja le a takarót mert melege van, de a kis keze jéghideg volt.
2008. nov. 14. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
A kisbabák keze-lába ált. hideg, ebből ne vonj le következtetéseket, inkább a nyakát-hátát fogd meg, ha izzad, melege van, ha hideg, akkor fázik. Nálunk az 1,5 hónapos kislányom úgy alszik, hogy ujjatlan body, rajta rugdalózó, benne van egy nagyon vékony hálózsákban és van rajta takaró is. A takarót nem azért rúgja le, mert melege van, hanem mert jár a keze-lába, ne ez legyen a mérvadó, ha a háta-nyaka megfelelő hőmérsékletű és amúgy nyugodtan alszik, akkor nincs túlöltöztetve és alulöltöztetve sem. Azt olvastam amúgy, hogy az anyukák háromnegyede inkább a túlöltöztetésre hajlamos, a 20-22 fokos szobában alváshoz szerintem jó az, ahogy öltözteted, de babád úgyis jelzi, ha ez neki nem megfelelő.
2008. nov. 14. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, bocsi, a 3 réteg a karján talán sok, most olvastam, hogy még a hálózsák is hosszú ujjú, nálunk az is ujjatlan és a body is, csak a rugi hossz ujjú. Azt mondják, hogy ahogy nekünk jó, ahhoz még adj egy réteget és az jó a babának, talán a 3 réteg hosszú ujjú ruci sok, adj rá ujjatlan bodyt esetleg vagy hálózsákot, a tutyi meg szerintem nem is kell, nekünk sem lenne jó zokniban aludni :)
2008. nov. 14. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy hosszú újjú bady és egy hálózsák elég.
2008. nov. 15. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!