4 hónapos kisfiam, de sajnos napközben alszik 3×15-20 perceket, Nálatok hogy van?
Először teljesen kész voltam hogy nem tudok úgy csinálni valamit hogy ne keljen fel 15-20 perc múlva! De az a vicces hogy jó kedvüen kell fel. Utána néztem a neten és azt írták hogy minimum két és fél órát alszanak! De a fiam nem!
Próbáltam vissza altatni de semmi jele annak hogy vissza aludna!
Nos viszont éjjel meg 2-3 szor kell fel enni aztán ennyi! Végig alszik kb este 9 órától fél egyik! Aztán ennyi! Utána alszik még kb 4 ig aztán megint alszik kb 6-7 ig
Mindenkinél más. Nem olvassák a babák a nagykönyvet meg az internetet se.
Nálunk este 10től aludt egyhuzamban reggel 8ig, napközben meg semmit.
Nálunk hasonlóan alakult kb 20-30 perc alvás után vígan megébredt és nem lehetett vissza altatni.Most hogy már csak egyet alszik egy egész órát képes aludni.Barátnőm múltkor mondta, hogy náluk a gyerek délután 2 órát alszik.Majdnem sírtam.:D
Éjjel is kel még 5x kb.De már alakulóban van ez is.Úgyhogy bizakodok.
Akkor meglehet hogy az én babám is, majd akkor fog igazán ki merülni mikor mászik ül stb....
Lehet hogy hülyén fog hangzani de én azt várom és a párom hogy járjon!.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!