5 hónapos babám szeret hason ellenni napközben, de sajnos annyira mocorog, hogy mindig felböfizik elég sok tejet ezért. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Magától még nem tud hasra fordulni, csak próbálkozik.2011. jan. 17. 09:09
1/4 anonim válasza:
Szia! Kislányom 6,5 hósan még mindig ebben a cipőben jár, pedig ált. büfizik rendesen evések után. Van, hogy evés után 2-3 órával jön vissza valemennyi. Állítólag amíg rendesen hízik, nincs baj vele - igazából szerintem minket jobban zavar ez, mint őket...:)
2/4 anonim válasza:
Emiatt ne vedd el a hadon játszás élményét! Amíg őt láthatóan nem igazán zavarja, a súlya megfelelően növekszik, nincs mit tenni. Az én lányom kb. 10 hónapos koráig rendszeresen bukott, bármit is kapott enni. Volt, hogy egy nap alatt 6-7x öltöztettem át... Gyenge volt a gyomorzáróizma, de a felbüfizett dolgok nem voltak savasak, így nem kellett vele foglalkozni. Aztán 10 hónapos kora körül egyre csökkent, végül magától meg is szűnt a bukós korszak.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ez van, 4 és fél hónapos a lányom. 3 naponta mosom a játszószönyegét mert mindig "telerakja":) Ezzel szerintem nincs baj, majd ha függölegesben már tud lenni (ülni, állni), akkor meg fog szünni.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat! :)
2011. jan. 17. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!