Együtt alvó tesók. Rendben van ez?
Figyelt kérdés
2 és 4 éves gyerekeim kitalálták, hogy a szobájukban lévő kis kinyitható kanapén akarnak együtt aludni. Mindkettőnek megvan a maga szép, kényelmes ágya, mégse hajlandóak oda feküdni napok óta se este, se délben.
Eddig is végig aludták az éjszakákat, most is, de engem kicsit zavar, mert fiú-lány tesók. Vagy nem is zavar, csak nem tudom hova tenni... Ma pl egymás kezét fogva aludtak el. Irtó cukik, kb elolvadtam, de normális dolog ez? Ha igen, meddig? Nekem és a férjemnek is nagy korkülönbséges testvéreink vannak, soha nem akartunk velük aludni, szóval új helyzet, amit nem értünk. Épp most, mikor ketté akartuk választani az amúgy nagyon nagy szobát, hogy mindenkinek meglegyen a maga kis birodalomra, saját játékaikkal. Vélemény?
2019. jún. 27. 21:35
11/12 anonim válasza:
Kipróbálták és ràjöttek, hogy jó összebújva aludni. Nincs ezzel baj. Ne aggódj, nem marad így örökre. Sulis korban majd egy nyaralás alatt se tudnak együtt aludni, pedig egyszerűbb lenne.
12/12 anonim válasza:
Ez tényleg ösztön, nem véletlen, hogy a kis állatok, például kiscicák is összebújva alszanak, pedig napközben meg kb agyonverik egymást. Ne furcsálld, örülj neki! Amúgy később sem lesz benne semmi perverz, mert ha hagyod, hogy maguk döntsenek arról, hogy hogyan aludnának, akkor ahogy alakulgat a szexualitásuk, maguk fognak úgy dönteni, hogy ebből elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!