Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Együtt alvó tesók. Rendben...

Együtt alvó tesók. Rendben van ez?

Figyelt kérdés

2 és 4 éves gyerekeim kitalálták, hogy a szobájukban lévő kis kinyitható kanapén akarnak együtt aludni. Mindkettőnek megvan a maga szép, kényelmes ágya, mégse hajlandóak oda feküdni napok óta se este, se délben.

Eddig is végig aludták az éjszakákat, most is, de engem kicsit zavar, mert fiú-lány tesók. Vagy nem is zavar, csak nem tudom hova tenni... Ma pl egymás kezét fogva aludtak el. Irtó cukik, kb elolvadtam, de normális dolog ez? Ha igen, meddig? Nekem és a férjemnek is nagy korkülönbséges testvéreink vannak, soha nem akartunk velük aludni, szóval új helyzet, amit nem értünk. Épp most, mikor ketté akartuk választani az amúgy nagyon nagy szobát, hogy mindenkinek meglegyen a maga kis birodalomra, saját játékaikkal. Vélemény?

2019. jún. 27. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az egy kicsit beteg, hogy megfordult a fejedben hogy fiú lány testvér együtt alvása 2-4 évesen probléma.
2019. jún. 27. 21:42
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nincs ezzel baj, én is egy ideig az öcsémmel aludtam amíg szűkösen voltunk. 7 év korkülönbség van köztünk. 2 és 4 éves gyerekek közt ez egyáltalán nem gáz.
2019. jún. 27. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Anyu mesélte hogy én is aludtam az öcsém mellett amikor rendes ágyba került a kiságyból és félt. 1,5 év korkülönbség. Szerintem cukik, ne gondolj butaságokra 🙂
2019. jún. 27. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Jesszus... kicsi gyerekekről beszélünk, ugyan miért zavar? Miért ne lenne normális?

Kiskamasz korig ne zavarjon, de még utána sem gáz!

2019. jún. 27. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megszületett a kicsi, én veled az egyik szobában, férjem a másik gyerekkel a másik szobában aludt, így tudták aludni, minket sem zavartak reggel mikor mentek melóba, Oviba. Ez a verzió így maradt 5 évig. 2 szobás panel, én vissza költöztem a férjem mellé, a gyerekek pedig emeletes ágyat akartak, mond a kettő fent akart aludni, kaptak egy dupla emeletes ágyat. 1 éve együtt alszanak, 5 éves fiú, 10 éves lány. Semmi nincs ebből szerintem, Nem érzem bajnak hogy együtt aludnak.A nagy sokszor mesél a kicsinek, beszélgetnek este elalvás előtt, de van hogy veszekednek, egyik átmegy a másik térfelére.... Mi is volt mikor kicsik voltunk, 2 hétig uncsi tesonál 4-en aludtunk fiúk lányok egy ágyban mamánál széltében:)
2019. jún. 27. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Zavar, mert fiú-lány tesók? Itt van baj, nem is kicsi...
2019. jún. 27. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

3 èves fiam és az 5,5 éves lányom is együtt alszanak, kész gyűjtemény van már olyan képekből ahogy egymást átkarolják álmukban.. Kicsik, nincs ebben semmi!

(A legjobb barátnőm is a 4 évvel fiatalabb öccsével aludt, addig, amíg a csaj el nem költözött huszonvalahány évesen... Egyszerűen azért, mert nem volt más választásuk, vagy ez, vagy a padló...)

2019. jún. 27. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú de örülnék, ha képesek lennének együtt szépen elaludni, de még külön se nagyon megy.
2019. jún. 27. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Fiú iker tesóm van. Együtt aludtunk nagyon sokáig. Nem ritkán a másfél évvel idősebb noverunk is velünk aludt. 14 éves korunk korul lett külön szobank , bár akkor már nyilván nem aludtunk együtt.
2019. jún. 27. 22:17
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a lebetegezést! Semmi perverz dolog nem fordult meg a fejemben, viszont tény, hogy nem szeretném, ha x év múlva is ez lenne. Mint írtam, nem konkrétan zavar, hanem nem tudom hova tenni. Pl a jóval idősebb nővéremmel mindig is szuper kapcsolatunk volt, mégse akartam soha mellette aludni, de még csak a szobájában se.

A nap nagy részét végig piszkálódják, sírásig is, ennek ellenére szeretik egymást, de hogy ennyire? 😃 Eddig rutinszerűen bújtak a saját ágyukba, most hirtelen hallani sem akarnak róla, ez az érdekes.

Na mindegy, lehet csak egy fellángolás, ahogy jött, úgy megy, vagy majd az idő elrendezi.

2019. jún. 27. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!