Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ezt vajon miért csinálja?

Ezt vajon miért csinálja?

Figyelt kérdés
Néhány napja jött rá, hogy akár mikor fekszik le éjszaka 3kor felébred és fent van 5ig. Ordítva kel fel de utána kifejezetten jó kedve van és szórakozik, játszik. Enni nem eszik, egy picit iszik de eddig utána aludt tovább, most szórakozik.
2019. jún. 14. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen idős? Én éjszaka soha nem hagytam játszani,még lámpát sem gyújtottam,max kapott cicit és alvás, esetleg hordoztam öt a sötétben és elaludt.
2019. jún. 14. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet rosszat almodik éjjel és nem akar vissza aludni?
2019. jún. 14. 08:57
 3/3 A kérdező kommentje:

9 hónapos. Nem gondolom hogy rosszat álmodna, mert legalább 4-5 napja így megy és óra pontossággal.

Egyébként én sem kapcsolok villanyt se semmi, felül vagy feláll a kiságyba és a rácsokkal játszik vagy az alvós nyuszijával, vagy ha oda veszem közénk elkezdi húzogatni az apja fülét 😂

2019. jún. 14. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!