Mit tegyek hogy időben aludjon a babám?
4 hónapos kislányom nem akar aludni időben.
Napközben alszik többször keveset, aztán felkel du.6 körül , este 8kor elalszik, de fel9 körül fel kel.
És utána fent van 11ig is.
Nem tudom rá venni arra hogy időben aludjon el.
Lehet azt hiszi ,hogy az este 8 órai alvás az egy utolsó délutáni pihenés?
Ilyenkor persze már nyugalom van körülötte, tehát nem megy a tévé, ha igen akkor csak nagyon halkan , fény sincs körülötte (max a tv) , és zajongás sincs.
Azt hozza teszem hogy próbáltam a fürdetés idejével korrigálni az alvást .
Eleinte 5kor fürdés , 6ra aludt. 7kor felkelt , 8kor aludt. De ekkor kb 2 hónapos volt.
És egyszercsak valami miatt ez megromlott. Most épp hajnali fel2. És fent vagyunk.
Az ágyat hiába teszem máshova , mert velem alszik ha alszik 😁
Akkor ez mikor fog változni?
Hja veled alszik :) MI is próbáltuk így :) Akkor még úgy ahogy aludt ha ott volt velem,ha külön borzasztó volt :(
Hát nekünk sokára lett jó alvó. Remélem neked szerencsésebb lesz a helyzet.
Nálunk az is a probléma , hogy a kislány akkor tudja hogy este van , amikor én mellette fekszem.
De nekem is van dolgom, amit akkor végzek el mikor ő elalszik.
Es ha nem vagyok mellette ,akkor elkezd keresni engem jobban mondva a cicit.
Előre felé nyomja a fejét a párnán. Ezzel jelzi h 'cicikell!'
Szóval ez is egy olyan dolog amire kellene megoldást találni.
Ma javulás van eddig . Megfürdettem fel6kor , 6kor elaludt és most 20:03 , még mindig alszik.
Mert mellette fekszem .😏
Ertem. Köszönöm szépen a választ , ez valamennyire megnyugtat, és elhessegeti azt a gondolatot hogy valamit én nem csinálok jól .
A védőnő miatt kezdtem stresszelni mert ő szerinte ez így brutálisan rossz stb stb stb....
😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!