Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan altatjatok el a babatok...

Hogyan altatjatok el a babatokat? Enyem 8 hos es olyan idegesito, h rug vag kozbe, pedig almos

Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Letettem a gyerekeimet az ágyba, betakargattam őket, leoltottam a villanyt és kijöttem a szobából. Kis nyöszörgés után elaludtak maguktól.Igaz, már a születésük óta így volt.
2019. máj. 2. 16:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Az nem rossz :) bar nalunk ez nem hatasos
2019. máj. 2. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Az enyémek ülve szenderegtek egészen addig,míg meg nem simogattam a kis fejüket,erre eldőltek és olyan mélyen elaludtak,hogy porszívózni is lehetett.

Próbáld ki mire érzékeny a kicsinyed:puszi a nyakra,homlokra,simogatás az arcra,kézre,esetleg magad mellett altatod el (hallja a szív dobogásodat),ha mesélsz vagy mondókák duruzsolsz,halkan énekelsz neki..,..

2019. máj. 2. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
Úgy alszik el, ahogy szoktatod. Ez nem szerencse, hogy nem szerencse kérdése, rajtad múlt.
2019. máj. 2. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:

6 hónapos koráig félig bealudt a cumisüvegen, betettem az ágyba, kijöttem, aludt is.

Utána egyik napról a másikra már nem engedett kijönni, sírt, mikor az ajtó felé indultam. Így villanyt leoltom, leülök az ágy mellé, az ágyrácsok között bedugom a kezem és hol a fejét, hol a hátát fogom/simogatom, néha énekelek, mikor mit igényel. Hallgatom mikor kezd mélyen szuszogni és kislisszanok. Általában 10-15 percen belül. Most 13 hónapos.

Mikor megtanult mászni és felállni, akkor volt nehéz altatni, mert állandóan azt gyakorolta, hiába volt hulla fáradt. Sokszor 30-40 percet is küzdöttünk.

2019. máj. 2. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:

4es azért nem egészen úgy van, ahogy szoktatok. Nekem délelőtt mindig a babakocsiban aludt el csak. Mióta megtanult kúszni, azota nem tudom abban elaktatni, akárhogy is szeretném.

Mikor megszuletett jó párszor próbáltam azt a módszert, h lerakom a kiságyba, lecsukom a villanyt és kimegyek. Szegénykém uvoltott, már az arca is tiszta vörös volt. Addig abba nem hagyta, míg vissza nem mentem. Nagyon jól hangzik, h lerakom és alszik. De nem mindenkinek olyan a baba sajnos, h ezt lehet alkalmazni.

2019. máj. 3. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
*ahogy szoktatod
2019. máj. 3. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem szopizas közben alszik el szopipárnán, várok kb 20 percet, lerakom a kiságyba. 9 hós a babám. Ha nem sikerül elaludnia szopi közben, akkor a szopipárnán hagyom, cumi a szájba,textil pelus az orrhoz és abba szuszogva elalszik. Aztán élvezem a pelust és a cumit is kiveszem a szájából, várom azt a 20percet es lerakom.
2019. máj. 3. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:

*élveszem a pelust

Hülye telefon helyettem írkod

2019. máj. 3. 10:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Elveszem a pelust(harmadszorra csak sikerül leírni, bocsi, nézzétek el nekem😣😉)
2019. máj. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!