Két hónapos babátok, hogy alszik (aludt ennyi idősen)? Mettől meddig? Hányszor ébred? Milyen gyorsan alszik vissza? Mikortól lehet arra számítank, hogy evés nélkül átalussza egy baba az éjszakát? Altatjátok-e valamilyen módon?
Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 22:23
1/5 anonim válasza:
Átaludta az éjszakát 6 hetes kora óta. Kb este 10 és reggel 7 között. Soha nem kellett altatni, hamizott majd kicsit simogattam meg kb 10-15 percet az ölemben. Majd betettem az ágyába és ott lassan elaludt. Kizárólag anyatejes babáról van szó.
Most 3 hónapos egyelőre még mindig jókbaz éjszakák, most fél 10kor alszik el és úgy kel 7kor.
2/5 anonim válasza:
A lányom is 6 hetes korától aludt éjjel, 9-től 8-ig a hangját sem hallottuk azóta sem (1 éves múlt). 😊 Nappal csak rajtam tudott ilyen pociként aludni, éjjel a saját szobájában volt. A mellemen aludt el nappal is, este is.
3/5 Dzsamillaaaaaaa válasza:
Ha bufizett, tiszta a pelus akkor elalszik szepen lassan cumival..este 2× kel fel ha ugy alszik el hogy jol lakott.. 2 honapos kisbabaknal nem lehet elvarni hogy ne keljenek fel ejjel enni.. ahoz meg tul picik az a normalis ha 3 orankent felkell enni.
4/5 anonim válasza:
Mi kb egyáltalán nem alszunk mellette. Volt már olyan napom is vele, hogy egy teljes órát sem tudtam aludni. Iszonyú hasfajos, és nem segít neki egy készítmény sem. Egész napja arról szól, hogy szenved. Rémes látni, és ez a tehetetlenség hozzá... :( de minden szakember csak annyit mond, pech, majd kinövi.
5/5 anonim válasza:
Hazavittük a kórházból, az első éjszakát végig sírta, majd mivel már olyan fáradt voltam, meg úgy fájt a hasam, hogy már nem bírtam vele sétálgatni -császáros voltam-; betettem a kókusz pólyába, ahol azonnal csend lett, és egyből elaludt.
Onnantól kezdve minden este abban altattam, és abban tettem be a kiságyába, és aludt éjféltől reggel 8-ig.
Most 6 hónapos lesz, azóta is átalussza az éjszakákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!