Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van akinek bevált a beteszem...

Van akinek bevált a beteszem a kiságyba-ha sír kiveszem-megnyugtatom-visszateszem módszer?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha kisfiam nappal is el tudna aludni a kiságyban. Az estével nincs gond.(lekopogom)

Bevallom, hogy hamar feladom, mert torkaszakadtából üvölt már kb. a harmadik vissza tevésnél. Ráadásul, amikor megnyugtatom és érzi vagy látja, hogy vissza fogom rakni, már elkezd sírni. Tehát eleve csak sírva tudnám visszarakni.

Akinek ez működött, hogyan zajlott a gyakorlatban? Leírnátok meddig sírt a baba, meddig volt nehéz?

Csak azok véleménye érdekel, akiknél ez működött.

Köszönöm!

2019. ápr. 28. 10:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom mennyi idős gyerek, de az is lehet, hogy a te közelségedre vágyik.

Nem értek egyet azzal, hogy követelőző lesz, ha felveszed.

Nekem 3 gyerekem van, az elsőt sajnos hagytam sírni a kiságyban, a nagyszülők hatására. Beszéltem hozzá, de nem vettem ki, csak simogattam, hiába üvöltött. Eredmény egy lelkileg labilis, befelé forduló, bizalmatlan, pesszimista 19 éves.

A második fiamat nem hagytam sírni, meg a kislányomat sem. Mindkét gyerek önállóan, kiegyensúlyozottabb, és erős önbizalommal rendelkeznek. Nyitott, pozitív, barátságos, és empatikus gyerekek.

Míg sajnos az első gyerekembe egy csepp empátia sincs.

Szóval hosszú távon nem biztos, hogy ez a jó megoldás.

2019. ápr. 28. 13:53
 12/13 A kérdező kommentje:
6 hónapos, ha ez számít valamit.
2019. ápr. 28. 14:13
 13/13 Coffelia ***** válasza:

Ezt a tanácsadói oldalt sok szeretettrl ajánlom a babák és a totyogók alvásának megértésére és elfogadására:

[link]

Réka nagy szeretettel és empátiával foglalkozik ezzel a témával is.

2019. ápr. 29. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!