Van valaki akinek bevált az időzítős módszer?
Sziasztok!
Párommal családalapítás előtt allunk. Rettenetesen Kislányt szeretnék és az lenne a kérdésem hogy próbáltátok e mar hogy ovu előtt 4-5 nappal vagytok együtt a kislany fogantatása érdekében. Allitolg így nagyobb az esély kislanyra. Persze ha kisfiú lesz akkor is nagyon fogjuk szeretni de egy probát megér. Ha probaltátok bevált? Köszönöm
Fennáll a kockázat, hogy nem sikerül teherbe esni. 3-5 napig élnek a spermiumok, a 4-5 nap így necces.
Egyébként ovu előtti napokon fogantak a babáink, egyik fiú, másik lány. Ismerek egy anyukát kétpetéjű ikrekkel, lett egy fia meg egy lánya. :)
A 4-5 nap már nagyon kétesélyes .. persze ha bőven van időtök és nem minden áron akartok azonnal babát pár hónapot raszantok,de nagyon optimális helyzet kell legyen a te testedben és a párod katonai is strapabirok kell legyenek.
Ismerek párt akik ragyurtak a nemre és jó egy év után már bármilyen nemű babának örültek volna, aztán lombikkal sikerrel is jártak.
Ovu előtt 3-4 nappal voltunk együtt, kislányunk lett.
(Nem gyúrtunk kifejezetten a nemre csak arra, hogy legyen.)
Igen amúgy, ez egyéni. Azt olvasni sok helyen, hogy 3-5 napot bírnak ki a spermiumok. Tehát van, akié csak 3 napot, van, akié 5-öt. Ha 3 napot élnek, akkor a 4-5 nappal ovu előtti szexből nem lesz baba, így szerintem is a 3-at érdemes becélozni.
Nekem most második gyereknél, foggátló után fogalmam nem volt, mikor lesz ovum, teszteltem, de azt ugye 1, max 2 nappal előtte tudom meg. Most úgy sikerült, hogy ovu előtt 2 nappal volt az utolsó együttlét, elvileg szerdán tudom meg a nemét, nagyon kíváncsi vagyok. Nem gyúrtunk egyikre sem, csak így jött ki a lépés.
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!