Én reagálom túl vagy igazam van? Többi lent.
" azelőtt a férjem is szokta nyírni, mikor a kicsi kint aludt az udvaron és nem kelt fel rá. "
Gondolom ezt is látta a szomszéd.
És utána meg hisztizel, hogy a szomszéd miért nyírja a füvet???
Egyszer lehet, 1x nem???
Ha meg annyira zavar a csengő, merthogy kisgyerekes családhoz ne csengessen be senki, akkor iktasd ki úgy 3-4 évre, és gond megoldva.
Hiába mérgelődsz, a világ nem áll a feje tetejére, mert neked gyereked van. Ráadásul 1x lehet valamit, 1x nem.
Honnan kellett volna tudnia szegény szomszédnak, hogy most nem nyírhat füvet, ha máskor a baba apja is megtette a baba mellett????
Na csak kibújt a szög a zsákból.. Minek írsz ki kérdést, ha utána duzzogsz a válaszokon? Mindenféle rosszindulat nélkül mondom, te komolyan tipikus az az ember vagy, ai előtt hasra kell vágódni, mert ő szült. Mindenki igazodjon hozzá kb. Csak a mentegetőzés, a magyarázkodás.
Lehülyézed, aki nem ért veled egyet, majd közlöd hogy csak egy kis ész kéne ahhoz, h az ember tudja, nem csengethet be csak úgy kisgyerekes családhoz.. (??) Nem is értem, te most tök komolyan gondolod, hogy mindenkinek eszébe kéne jusson mielőtt becsengetne, hogy vajon most alszik-e a gyerek vagy sem? Szóval hozzátok 3-4 évig nem lehet becsengetni, ha mégis, hát pokolba az eszetlenjével.
Egyébként szerintem a 34-es egyáltalán nem írt támadóan ,csak nem veled értett egyet, ahogy a többség sem. Teljesen jogos felvetés, hogy ha a szomszéd látta, h apuka is füvet vág a gyerek mellett és nem kel/kelt fel rá, akkor neki honnan kéne tudnia, hogy ha majd ő nyír füvet, felkel a gyereked? Vagy naplót kéne vezetnie a gyerek alvási szokásairól és aszerint füvet vágni? Nem is értem..
"szombat délután volt, benzines fűnyíró"
Köszönöm, ennyi elég.
Szomszédod egy ordas bunkó!
A kismamákat meg kár szapulni. Felnőtt ember is lepihen hétvégén ebéd után, pláne nyáron. Rá is tekintettel kell lenni.
Amit leírtál, abból egyértelmű, hogy nem reggel óta nyírta a füvet, ami - egy rövid ebédszünet után - belenyúlt az altatási időbe. Hanem ebéd után, amikor lepihenne az ember, kitalálta a barom, hogy ő pont most berregtetni fogja a fűnyírót. Ha egész délelőtt nem volt sürgős neki, akkor várhatott volna mondjuk du. 4-ig. Várhatott volna, ha normális lenne, de nem az.
Viszont én pl. a csengetésen nem akadnék ki. A csengő a tiétek, akkor és akkora hangerővel szól, amilyennel akarjátok. Az, hogy kiiktattátok, az teljesen jó ötlet. Ha kicsit szerelgetős szaki lenne a férjed, még egy kapcsolót is tehetett volna rá, amivel altatás kezdetén kikapcsolhatod a csengőt, ébresztéskor meg vissza. Akkor a többi időben a csengőt sem kell nélkülözni. Vagy lehet halkabb csengőt felszerelni, ami diszkrétebben jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!