8 éves kislányom egy plüssmalaccal alszik csak jól, több helyről is megkaptam már, hogy azonnal váljak meg tőle, mert ez szörnyen gáz?
A malac szerencsére mosható, és ezért hetente ki is mosom. Viszont állandóan kapom az ívet, hogy vegyem el tőle, mert minek az, csak kicsúfolják majd érte. Hozzáteszem, hogy minden barátnője tud a malacról, és más lányoknak is van ez-az az ágyukban alvásnál.
Miért kell ebből ekkora problémát csinálni?
28 vagyok, Tigrisem 2 éves korom óta az ágyam lakója. Párom se túrta ki, miután összeköltöztünk (mert persze jött velem), sőt, az ő jóvoltából lakik mellette még egy-két újabb plüss a közös ágyunkban. :)
Nem ciki.
Valószínűleg valamelyik nagyszülő oldaláról megy a nyomás, csak nem akarta a kérdező anyós-meny vagy anya-lánya keretbe tenni a kérdést, mert nem erről szól a dolog.
Kérdező, ha a gyerek ott aludna, és az alvós plüsállatot nem látják szívesen, akkor a gyereket ne engedd oda. Mert te hiába vívod meg otthon ezt a csatát, este lefekvéskor, amikor te nem leszel ott, a gyerek kapni fogja az ívet és jó eséllyel nem kapja majd meg az alvósát.
27 éves anyuka vagyok és egy nagy (két éves gyerek méretű) plüssmacival, meg a kedvenc kispárnámmal alszom🤷🏼♀️
A kispárnát viszem magammal nyaralásokra is, vagy ha máshol alszunk, mert csak azon alszom igazán jót. Legszívesebben a macit is vinném, de annak külön bőrönd kellene😅
Nem tartom gáznak.
Az meg, hogy egy gyerek a kedvenc plüssével vagy párnájával alszik, egyátalán nem gáz. Ne hallgass másokra!
Hello én 16 vagyok és plüssel alszom (micimackóból tigris) a közelibb barátaim tudják és jó poénok szoktak lenni belőle
Nem hiszem hogy baj lenne , egyébként szellemileg teljesen okés vagyok és családban sincsen gond egyszerűen szinte vele nőttem fel és fontos
Ha valaki ezért bántja (majd) a lányod akkor legalább könnyen ki lehet találni hogy ki nem igazi barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!