Alvási gondok! 4 hónapos kislányom átaludta az éjszakát,2 hete nagyon rosszul alszik, mi lehet a gond?
Sziasztok!
Van egy 4 hónapos kislányom. 4 óránként evett majd 2 hónapon át, december elején úgy vettem észre, hogy kevesebb a tejem mindkét mellből evett minden évesnél, ittam tejszaporito teát, urtica urens-t szedtem de semmit nem használt, de akkor már pár napja 3 óránként kert újra enni, gondoltam majd újra helyreáll a tejtermelés, hát mostanra talán úgy néz ki minden rendben. Nagyon sokat gyarapodott a súlya az elején, ami szintén december elején csökkent aztán kicsit megint gyarapodott, de nem úgy mint eddig, tudom, hogy ez nem gond amíg kórosnak nem látszik.
Eljött a szilveszter este, már délután petárdáztak persze ő minden alkalommal felriadt, tudtam este is ez lesz. Igy is volt, ekkor kezdődött az egész, és ezzel eljutottam a kérdésemhez, eddig átaludta éjszakát, de szilveszter óta mindig fel kel, van hogy óránként, nem éhes, amikor felvesszük azonnal visszaalszik. Este 9-10 ora között eszik utoljára, leghamarabb hajnal 4-5 óra körül kér enni.
Mi lehet a baj? Nagyon fáradtak vagyunk, nem tudunk aludni. Mit tehetnénk, hogy újra a régi legyen minden?
Nap közben sajnos az alvás kivitelezhetetlen, éves után 1,5-2 órát ébren van, kézben alszik el csak, nagyon ritka ha csak úgy elalszik, így nagyon kevés az idő az alvásra és persze plusz a házimunka. Köszönöm a válaszod 😊
Jön az alsó 2 foga, de 3 napja úgymond "tünet mentes" előtte 2 napig nem győzte a szájába venni a kezét vagy bármi játékát és nagyon örült a Dologel-nek, most semmit hasonló nincs.
Pár napja kezdett napi rendszerességgel átfordulni. Nem szoktuk rögtön felvenni, hason alszik csak és mindig nyöszörög, mert "mászkált" a kiságyban álmában, vannak ilyen kis felsírásai, de visszaalszik, úgy hogy csak akkor vesszük fel, ha hosszabban sír. Köszönöm a válaszod 😊
Szia!
Huu, hát már 2 éve, hogy volt ez a probléma.
A foga jött neki és új mozgásformát tanult, éppen akkor kúszott. Plusz el kellett kezdenünk a hozzátáplálást, mert el kezdett apadni a te nem. Emiatt voltak nyugtalanabbak az éjszakai. Egy idő után abbamaradt. Minden új mozgásformánál ez volt nála. Nyugtalanabbul aludt. De azóta már minden rendben van az alvással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!