8 éves kislányom egy plüssmalaccal alszik csak jól, több helyről is megkaptam már, hogy azonnal váljak meg tőle, mert ez szörnyen gáz?
Figyelt kérdés
A malac szerencsére mosható, és ezért hetente ki is mosom. Viszont állandóan kapom az ívet, hogy vegyem el tőle, mert minek az, csak kicsúfolják majd érte. Hozzáteszem, hogy minden barátnője tud a malacról, és más lányoknak is van ez-az az ágyukban alvásnál.
Miért kell ebből ekkora problémát csinálni?
2019. ápr. 7. 16:00
1/27 anonim válasza:
Ne hallgass másokra. Majd ha a lányod úgy dönt, hogy most már nem kell alvós akkor nem fog azzal aludni. De addig felesleges elvenni tőle.
2/27 anonim válasza:
Ez mekkora butaság... Miért lenne gáz az alvós állatka?
3/27 anonim válasza:
Jesszus, nincs ezzel semmi gond. Az én 8 éves fiam is plüssel alszik, csak neki macija van. Kisgyerekekről beszélünk könyörgöm, ez teljesen normális.
4/27 anonim válasza:
Jesszus! Még 25 évesen is plüssökkel volt tele az ágyam. Azokkal aludtam. Nagy cucc!
Ha őt megnyugtatja, biztonságat ad neki, vagy csak jól esik hozzá bújnia, aludjon vele!
5/27 anonim válasza:
A 22 éves lányom, ha jön haza az albiból, hozza a plüssét meg a kispárnáját :) Na és?
6/27 anonim válasza:
A lányom 13 éves, és még mindig megvan a tigris, amivel kicsi kora óta alszik. Én meg 41 vagyok, és a rendes párnám mellett van egy kicsi párnám, ami mindig mellettem van, és néha szorongatom, ha nem tudok elaludni.
7/27 anonim válasza:
26 éves vagyok es csak az en jo öreg kisparnammal es az angry bird os parnammal alszok igazán jót. Úgyhogy Hülyeség, el ne vedd tőle 😁
8/27 anonim válasza:
Csak én nem tudom elképzelni ezt a párbeszédet? Tehát, mész az utcán találkozol valakivel és közlöd hogy mivel alszik a lányod? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
9/27 A kérdező kommentje:
Csaladtagok szoktak engem es a lanyom is zaklatni ezzel, de ma kicsit elmergesedett a hangulat es kiosztottam rendesen az illetot. Aztan irtam ki a kerdest.
2019. ápr. 7. 16:56
10/27 anonim válasza:
De miert kell elmondani barkinek is hogy mivel alszik a lanyod ? Ratok tartozik, nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!