Otletek? Mar teljesen kimerultunk.
1 eves lanyom 3 hos kora ota nagyon gyakran kel ejszaka. Orankent, masfel orankent, de van h fel orankent is. Mar nem tudom elhinni h ez a fogzas, mert 1 nyugodt ejszakank sincs 3 honapos kora ota. Meg szoptatom, csak akkor nyugszik meg ha cicit kat maskulonben tovabb sir akar hanyasig is, igy parom fol se tud hozza kelni ejszaka nem nyugszik meg olben. Elvileg nem ehes. Probaltam a tapszert vacsira nem eszi meg. Nektek volt hasonlo? Mikor lesz konnyebb?
Ugy sajnalom ot allandoan faradt... Napkozbe se potolja be az alvasokat.
Elso: eddig 6 foga van, meg a nagyja hatra van.
Utolso: nem fogadja el a cumit, probalkoztunk mar vele.
3 fajta cumit probaltunk, nem fogok tobbet, csak szorakozik es jatszik vele
. Beteg sem volt szerencsere meg sosem, ez is kizarva. 3 es fel honapos kora ota kezdte az egyre gyakoribb ebredeseket, ami mara mar katasztrofa lett. Ujszulott koraban kipihentebbek voltunk mint most. Sirni hagyni nem szeretnem... Valami kimeletes megoldast keresek, de neg nem jottunk ra mi hasznalna.
Tényleg az a megoldás, ha az ágyát odateszitek a tiétek mellé, és cicire teszed, amikor felébred. Nálunk ez bevált, bár nem volt ennyire extrém gyakori az ébredés.
Az is megoldás lehet, hogy megpróbáltok másik tápszert. Én annak idején az összeset végigkóstoltam, és nem csodáltam, hogy egyik-másikat nem fogadta el. Azzal tudtam etetni, amelyik legjobban hasonlított az anyatej ízére.
Ugyanakkor van egy ismerősöm, akinek még a tiédnél is problémásabb volt az alvás, a gyereke állítólag ötperceket aludt. Asszem 10 hónapos volt, amikor anya összeomlott. Jártak vele mindenhova, míg végül egy természetgyógyász jött rá, hogy candida fertőzése van a gyereknek, azért nem alszik. Kikezelték, azóta minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!