Erőltessük tovább a hálózsákot? 7 hónapos fiam idáig takaróval aludt de kaptunk zsákot karácsonyra. Azt hittem jó de ha beleteszem ordít.
"Kedves anyuka/mama! Nem, nem alszik benne Ödönke. Ordított benne, úgyhogy kivettem. A takarót használjuk. Ámen."
Vagy add oda neki Ödönkét pár napra, ő maga fogja kibacarintani a kukába azt a vackot.
Wooow, 4 napig kínlódtattad? Szép.
Nem szereti a mamának meg mondd meg, hogy persze, abban alszik és kész. 7 hónapos...úgyse használná sokáig a zsákot
Ha nem szereti ne rakd bele,minek erőltetni.
Amúgy attól, hogy 7 hónapos még használhatná sokáig a hálózsákot (ha szeretné), ismerősöm kisfia még 5 évesen is abban aludt (a tipegő változatban). Kislányom 9 hónapos, születése óta hálózsák van, az égvilágon semmi gondja nincs vele. Én meg nyugodt vagyok, hogy tuti be van takarva mindene.
Kedves asszonyom.
A legtöbb szülő itt hibázza el, hogy olyan dolgokat erőltet a gyerekre amit nem szeret. Már a szó is hogy "ERŐLTET". A gyereknevelésben ez a szó nem szerepel hogy erőltet, max rávezet van. A gyerekeket rá kell vezetni a dolgokra, nem rá erőltetni a dolgokat. És kedves asszonyom ön mint anyuka tehát feltételezhetően felnőtt érett önálló nő, miért próbál megfelelni a mamának? Mondja meg nyugodtan hogy "Mama/Anya, nem alszik a kicsi a zsákban mert nem szereti." És ezt neki is tiszteletben kell tartania. Egyébként nagyon érdekes ez a dolog, ha gondolja írjon rám privátban. Mert én látok a háttérben más dolgokat is mocorogni...
Nálunk az első 3 hónapjában maradt meg benne, ahogy forogni kezdett az újában volt éjszakai is, úgyhogy kénytelenek voltunk félretenni.Nem minden baba szereti.Most gondolkodom egy tipegő hálózsákba, mert folyamatosan kitakarózik de nem tudom érdemes e pénzt fektetni vele.
Nagymamának mond meg, hogy próbáltátok megszerettetni vele a dolgot, de sajnos nem sikerült.Meséld el, hogy sír benne a gyerek és akkor megérti, hogy miért nem használjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!