10 évesnek mobiltelefon és számítógép karácsonyra, hogyan oldjuk meg?
10 éves kislányról lenne szó, és már több éve nyaggatja a családot, hogy egyik karácsonyra adjuk meg neki ezeket. Minden nap sír, hiszitohamban tör ki, agresszív, megüti a szüleit, bátyóját, szenved. 4 éves korában kapott egy tabletet, amit ingyen kaptunk a Tmobile-tól, azt négyszer sajnos azóta tönkretette, de mindig sikerült megjavíttatni, kivéve egyszer, akkor vettünk neki egy olcsót, kb 20-30 ezezrért de azt is sajna tönkretette. Ezért megkapta apja egyik régi mobilkészüléket, de viszont nincs bele előfizetés, ő meg Viberezni meg telefonálgatni akar az osztálytársaival. Meg néha minket felhívni az iskolából, stb. Aztán kéne neki egy számítógép is, amiatt is nyúz folyton bennünket, mert a régi asztaligépen csak a kis gyerekjátékok mennek el, a középkategóriások viszont egyáltalán nem. Most már meg kéne valahogy oldani, mert már magában tesz kárt, üti a fejét a falba, beleugrik a kanapéba, úgy hogy kitöri majdnem a nyakát. De a bútorokba és bennünk is kárt tesz. A probléma az, hogy alig élünk meg itthon. Anya 120 ezret keres havonta, apa 100 ezret, én meg 15 ezret egyetemi ösztöndíjamból. Hogyan tudnánk legolcsóbban kijönni szerintetek a dolgoból. Most is Nagyon rosszul viselkedik, anyját az előbb megharapta, apát elkezdte dobálni és nyúzza a kanapét, meg úgy ordít, mint a sakál.
(A jóranevelés nem játszik, függő a lány, nem akarnak rajta segíteni, szüleim hátrakötötték a kezüket, meg az enyémet is, így csak a vevős taktika maradt) 19/F Feri vagyok.
Ha a szüleitek ilyen életképtelenek, vegyék csak meg neki. De nem ám akármilyet, minimum macbookot is iphonet. Vegyenek fel szépen hitelt, megérdemlik, ha már ilyen szörnyet neveltek a gyerekből.
Az én gyerekem emelne rám kezet, meg tenné diekt tönkre a bútorokat kapna akkora pofont hogy a mentő vinné el.
Dehogy növi ki!!
Vegyétek meg neki a telefont, meg a gépet! Aztàn jövőre majd autót kér!🤦🏼♀️
Nem vagyok a verés híve, nagyon nem! De ezen a lányon már lehet, hogy csak az segítene! Nem kinyalni a seggét még azok után, hogy megveri a szüleit! Én ezt nem is értem!
Javaslom kezdjetek el gyűjteni temetésre,mert drága...
VIGYÉTEK ORVOSHOZ A ROHADT ÉLETBE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!