Miért nem tudnak aludni a babák?
Negyedik napja tart, és már bocsánat, de ahogy az Uram mondta, a t@künk kivan az egésszel.
Babánk eddig este 8-9 körül elaludt evés után, így áttettük a kiságyba, szépen aludt is legkevesebb hajnal 4-ig. Akkor kapott megint enni, aztán alvás reggelig.
Ma negyedik napja nem alszik el mélyen az esti altatás után, ha a kiságyába tesszük, legkevesebb félórán belül sírva visszakel. Aztán meg ásítozik, hogy ő álmos, de az Istennek sem alszik vissza, akármit próbálunk! Adom neki a cicit, elalszik rajta, ahogy átraknám, felkel. De ha nem teszem át és hagyom aludni, akkor is felkel.
Kb. 10-11 környékén jön egy sikeres átrakás, de 1-kor már kel is, és ekkor 4-ig nincs megállás.
Ismét hangsúlyoznám, ez alatt végig iszonyat álmos, leragadna a szeme, mégsem alszik!
Aztán nagy szenvedések után 6-8 óráig alszik.
Ez még barátok között sem bírható így ki! Nap közben 3-szor alszik félórát, ez kb. 6-7 óra, amit naponta alszik! A fele annak, amire egy 4 hónapos babának szüksége volna!
Ráadásul evés közben csapkod, köröz a kezével, ezt eddig nem csinálta!
Mit csináljak? Ez borzasztó, kezdek belecsömörleni a kialvatlanságba! Próbálok segíteni neki, de a határaimat feszegetem most már és az Uram sem bírja tovább!
Nem értjük mi a probléma! Hogy lehet ezt megoldani? Félek hosszútávon rászokik erre az alvási rendszerre.
A babak ilyenek, ezert vagy gyeden.
Az enyem detto ilyen volt, masfel evesen javult a helyzet.
De a baratnomnek pl. 6 gyereke van, 18 eve nem aludta at az ejjelt!
Majd megszokod.
A ferjed meg menjen aludni a masik szobaba.
Milyen másik szobaba menjen? Nem élünk olyan luxusban hogy 60 szobánk legyen a házban! Van 2, az egyik a miénk, a másik a szüleimé és az öcsémé, dugig vannak 2 ággyal abban a kis szobában!
Mégis hogy a frászban lehet kibírni hogy 2 órát alszol csak?
Hogy lehet azt kijelenteni, hogy megszokom? Hagyjam így szegény gyereket? Hát pont az a lényeg, hogy valami baja van, majd' leesik a feje, mégsem tud aludni, valami nem hagyja! Egy felnőtt embernek kevés a napi 6 óra alvás, hogyha nem egyben történik, nemhogy neki! Nekem aztán ne mondja senki, hogy nyugodjak bele mert ez nem járja! És érezzük hogy mindhárman szenvedünk!
"Az Uram"
Édes f aszom. Középkor?
Annak hívom aminek akarom és neki is jól esik! Uracskámnak hívom vagy becézgetem mashogy is.
Óriási nagy szenvedést okozott neked, hogy egyértelműen megjelöltem őt a szövegben? Vagy csak az a bajod hogy nem valamelyik rokon értelmű szót használtam, mint: párom/férjem, esetleg hogy nem neveztem apukának? Jaj, micsoda bűn!
Nagyítóval keresem a hozzaszólásodban azt a részt, ahol próbálsz értelmes választ adni a kérdésemre. De nem találok olyat.
ÉN is csak ennyit tudok írni, hogy ilyenek a babák. Egy idő után megint jól fog aludni, aztán újra lehetnek rosszabb időszakok. Gyerek, nem gép.
Ui: azért megjegyezném, az nem luxus, ha valakinek, egynél több szobája van.
4 napja tart és kezdesz beledögleni? Ajjaj, akkor bele is fogsz.
4 hónaposan teljesen normális. Lehet mozgolódik a foga, zavarhatja az alvását a mozgásfejlődés... Nincs orvosság rá, túl kell élni.
Az en babam 1eves lesz es szuletese ota egyetlen egy ejszakat sem aludt at,sot amiota fogzas van van h 8-10x is fel kel ejszaka...
ugy h ez nem jobb lesz hanem rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!