Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ki fogja nőni a hajnali kelést?

Ki fogja nőni a hajnali kelést?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 hónapos, este 11 körül eszik utoljára( tápszer) hajnalban 3 és 4 között kel, de nem arra h éhes,hanem a bélmozgásaira.kicsit sír,tekereg,húzogatja a lábát,de látszik h aludna még.nem veszem ki a kiságyból,csak ha már nagy sír. Addig simizem hátha megnyugszik. Tudom h még kicsi és így is jó h csak egyszer kel éjjel,de megszokásból nem fog így maradni?

2018. dec. 10. 03:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Szegeny baba :(
2018. dec. 10. 04:41
 2/12 LeniDavisJr ***** válasza:
100%
A hasfájással mi is küzdöttünk sokat. KB. 4-5 hónapos korára nőtte ki. Semmi nem használt rá nálunk. Sokat volt ölben ezekben az időkben, de nem szokott hozzá. Most mindjárt 1 éves a baba, de hajnal 4-5 között még mindig kér enni egyszer. Este pedig úgy 9 körül vacsorázik. Pici babaként 2-3 alkalommal is evett éjszaka. Majd ezeket szépen elhagyta!
2018. dec. 10. 04:56
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Ugye viccelsz. 1 hónapos gyerek simán éhes 5 óránként, te meg elnézed ahogy sír kínjában? Vedd fel, szopiztasd. Ha hasfájós az is karban tartva szűnik meg. Egyébként kinövi, én pl egy kamaszt sem láttam még amelyik szeret hajnalban kelni.
2018. dec. 10. 05:55
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Egy hónaposan még etetni kell éjjel is.

Ne hagyd sírni, szoptasd, ringasd, tedd magad mellé.

18 hónapos a fiam, mai napig 3-5 ébredés van éjjel.Még egy éjjelt sem aludt végig.

2018. dec. 10. 06:54
 5/12 LeniDavisJr ***** válasza:
0%
18 hónaposan 3-5ébredés? Nem kéne el inni szakemberhez?
2018. dec. 10. 07:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Ennél sajnos még sokkal rosszabb lesz, ha beindul a fogzás, mozgasfejlodes :( Az rn fiam 2 éves kora után aludta át az éjszakákat.
2018. dec. 10. 07:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is ehes..tul pici meg ahhoz hogy ne egyen kb 3-4 orankent. Nekem az 1 hos fiam kelt 3x, most 10 hetesen mar csak 1x...etesd...
2018. dec. 10. 07:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

De honnan tudod, hogy nem éhes? Átalszik 4-5 órát egy huzamban, hajnalban simán ébresztheti a hasa, meg persze, jöhet emellé a hasfájás is, azt nem vitatom...

De az semkiképpen nem követendő példa, hogy hajnalban felébred, és az anyukája még csak ki sem veszi, csak ha már nagyon sír???!!!

Tényleg szegény baba!

Ennie kell, meg kell büfiztetni, tiszta pelusra van szüksége, és nagy-nagy ölelésekre...

Ha ezeken túlvagytok hajnal 3 órakor, lehet továbbaludni!

A gyerekeim 1 hónaposan szabályos 3 óránként ettek éjjel-nappal. Igaz, Ők anyatejesek voltak, hamarabb lebonthatta a szervezetük az anyatejet. Megszoptattam, megbüfiztettem, tisztába tettem Őket, amíg szopiztak, öleltem Őket, és aludtak tovább.

Ha fájt a pocakjuk, bizony sétáltunk Velük a férjemmel felváltva, és masszíroztuk a hasukat, az alkarunkra fektetve ringattuk Őket, ugyanis ha fáj a pocak, képtelenség nyugodtan aludni.

Segíts a babádnak mindenben!

2018. dec. 10. 08:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Tuti éhes szegény.
2018. dec. 10. 10:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom hogy nem éhes,mert csukott szemmel,félálomban nyöszörög a lábát húzogatva. És ha kicsit simizem,nyugtatom abbamarad. (Nem úgy sír mint mikor éhesen kel, akkor olyan telitorokból sír.) Plusz, azt mondta az orvos hogy már elég 4 óránként etetni. Úgy adnám a tápszert ahogy a dobozon van akkor 120 ml-t enne napi 5szörde így is 6szor eszik. De ha hajnalban plusz megetetem akkor az 7szer 120ml lesz. Túletetni sem akarom.
2018. dec. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!