Ki fogja nőni a hajnali kelést?
Egy hónaposan még etetni kell éjjel is.
Ne hagyd sírni, szoptasd, ringasd, tedd magad mellé.
18 hónapos a fiam, mai napig 3-5 ébredés van éjjel.Még egy éjjelt sem aludt végig.
De honnan tudod, hogy nem éhes? Átalszik 4-5 órát egy huzamban, hajnalban simán ébresztheti a hasa, meg persze, jöhet emellé a hasfájás is, azt nem vitatom...
De az semkiképpen nem követendő példa, hogy hajnalban felébred, és az anyukája még csak ki sem veszi, csak ha már nagyon sír???!!!
Tényleg szegény baba!
Ennie kell, meg kell büfiztetni, tiszta pelusra van szüksége, és nagy-nagy ölelésekre...
Ha ezeken túlvagytok hajnal 3 órakor, lehet továbbaludni!
A gyerekeim 1 hónaposan szabályos 3 óránként ettek éjjel-nappal. Igaz, Ők anyatejesek voltak, hamarabb lebonthatta a szervezetük az anyatejet. Megszoptattam, megbüfiztettem, tisztába tettem Őket, amíg szopiztak, öleltem Őket, és aludtak tovább.
Ha fájt a pocakjuk, bizony sétáltunk Velük a férjemmel felváltva, és masszíroztuk a hasukat, az alkarunkra fektetve ringattuk Őket, ugyanis ha fáj a pocak, képtelenség nyugodtan aludni.
Segíts a babádnak mindenben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!