Szülők anyukák apukákhoz szól. Miért úgy nevelitek a babátok ha alszik akkor mindenki legyen kussba?
Ez igen is nevelés kérdése
Azt nem értem miért kell a csendhez szoktatni a babát. Ám akikról beszélek szülőkről kérdésedre a válasz ha a csaladtagjuk alszik husszú fárasztó munka után akkor nincsenek csendbe, nevetnek kiabálnak. De ha a gyerekükről van szó akkor egy hapci miatt is dühösek lesznek.
"Ez igen is nevelés kérdése"
Végső soron igen, csak nem a babáé, hanem a tiéd. Konkrétabban te lettél-e olyannak nevelve aki tiszteletben tartja ha más pihen, vagy sem.
Köszönöm a 2 és az utolsó válaszolóknak a normális válaszát
Többiek meg : én tekintettel vagyok vagyunk de az durva h hapcizni se lehet mert akkor szülők már neked állnak, lattom ti is ilyenek vagytok szóval nem is állok le, vitatkozni veletek pont az ilyen szülőktől mentsen meg a jó isten
Nem tudom miért jó ez a babának ha mindenki csendben legyen és többiek nem tudják végezni a fontos feladatukat. De szülők nincsenek senkire tekintettel ha alszik a testvérük pl. Szóval intelligencia az ő részükről nincs meg de nektek feleslegesen írom ezt le hisz ti is ilyenek vagytok akikről fektettem a kérdést. Tisztelet a kivételnek.
"ti is ilyenek vagytok szóval nem is állok le, vitatkozni veletek pont az ilyen szülőktől mentsen meg a jó isten"
Köszönöm, megtisztelő, de sajnos még nem jutottam el odáig hogy szülő legyek :)
A kérdésre csak azért válaszoltam, mert értetlenül állok az előtt hogy valakiben ennyire minimális empátia sincs, hogy egy alvó gyerekre tekintettel legyen...
De ha van egy érved is amellett, hogy miért lenne jó azért hajtani hogy egy kialvatlan babával élhessen az ember, hallgatlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!