Miért nem alszik a kiságyban?
A kisfiam 4hetes és bárhol elalszik csak a kiságyban nem. Ritkán max.1 órát alszik ott,azt is úgy,hogy elringatom és leteszem. Már mindent kipróbáltam... Levettem a fűtést,másképp öltöztettem,az én pólómat raktam az ágyba,átraktam máshová a kiságyat,világos,sötét...
Éjjel,nappal ez van,alig alszom,nappal sem tudok csinálni semmit.
Vajon miért csinálja? Valakinek van ötlete hogy szoktathatnám az ágyba?
Van valami benne?
Ki kellett üríteni a kiságyat, csak úgy aludt benne a lányom.
Próbáld meg fordítva beletenni mint ahogyan alapból tennéd, valamiért nem tetszik neki a helyszín
Ezek csak tippek
Nekem nem sikerult odaszoktatni, csak 1 eves kora utan. En is kirpobaltam mindent. A mozesben neha elaludt, de ott is csak ritkan meg az elso hetekben, egyaltalan nem akart tolem kulon aludni. Mi vettunk emiatt hordozokendot, meg van szoptatos fotelunk, amiben ringatni tudtam, ezzel a kettovel eltuk tul. Estenkent a ferjem hordozta az elso honapokban 2 orat, addig en aludtam, napkozben meg a szoptatos fotelben ultem, es rajtam aludt. Ejszaka kb. 3 honapos koraig hajnalban magamra kellett vennem, es felig ulo pozban, kiparnazva tudtam aludni, aztan probalkoztam magam melle tenni folyamatosan, es 3 honapos koratol mar aludt vegig mellettem. Ezt az irast ismered?:
Köszönöm mindenkinek!
A kiságyban csak a takaró van,meg egy textilpelus a feje alatt...Már forgattam az ágyat is,a babát is...
Nem egyedüli gyerek,foglalkoznom kell a nővéreivel is,a háztartással.Nem maradhat minden a férjemre amíg én csak babázok,ő is egyre fáradtabb,dolgozni jár. Holnap kapok egy hordozó kendőt kölcsön,remélem legalább nappal könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!