Miért nem alszik a kiságyban?
Az első valaszadot nem értem!
A másodiknak üzenem, hogy mi is erre tippeltünk, de most nem folyik úgy a nyála és egyébként nem dilibogyo. Jó kedvű kismano.
Szerintem akkor legyel kitarto es probald visszateriteni az ezelotti jo szokasahoz. Nekunk is voltak nehezebb idoszakok, kitartonak kell lenni es kovetkezetesnek. Tedd be es simogasd, ringasd a feneket vagy ilyesmi.
De hogy volt eddig?
Eleget eszik nappal? Az én kisfiam sokáig hasfájós volt (7 hónapos korig), foga is a 8. jön mégis csak egyetlen esetben aludt ilyen rosszul, amikor utólag esett le, hogy túl lassú a hozzátáplálás és éhes marad. Meg is oldotta az étrend változás.
De minden baba más, te ismered és látod a babád, hamarabb ki tudod találni, mint mi.
Lehet éhség, fogzás, fülfájás, fázik/melege van, mozgásfejlődés, szeparációs szorongás, túl száraz levegő, hasfájás, akármi. Ja egyébként nálunk (a mozgásfejlődést levéve) minden ok visítós ébredés volt.
Napi kétszer eszik már szilárdan. Délelőtt gyümit délben főzeléket, csirkével. Ezekből 100-150-t eszik. Nem hiszem, hogy éhes, mert elég sokat bukik, mióta kúszik.
Másik valaszadonak: korábban a kiságyban altattam es aludt 1,5 órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!