Van itt olyan akinek nem kiságyban, hanem pl matracon alszik fél évnél idősebb babája?
egy idő múlva kitanulják a kiságyat, én babám összevissza pakolgatja a rácsokon a lábát, meg a rács segítségével húzza fel magát ülésbe, piciként a rácson levő kátékkal zörgött, ha nagyon boldog volt, akkor nagyon erősen rázta :),nem kell sok idő és rájön hogy ez nem rossz dolog :)
(igaz néha beszorul a lába és ki kell venni, de még mindig biztonságosabb, mint a földön matrac, amiből ha már mászik pl folyamatosan leesne, v átesne a leesésgátlón)
Nekünk is mindenki azt mondta h majd megtanulja hol a határ... Hát nem... 10 hónapos volt mikor meguntuk és mindannyian leköltöztünk egy nagy matracra vagyis köztünk alszik. Nálunk borzasztó volt mert ha egyszer felkelt arra h nem tud tovább fordulni vagy beakadt a lába akkor felkelt és kb 2 óra volt mire felkelt...
Most 1.5 éves.
Nemsoká költözünk az ikeában találtam neki megfelelő ágyat... 140x200as na ezen majd forgolódhat, majd teszünk rá neki leesésgátlót... Tudom majd mindenki leszól de ha ez kell ahhoz h elférjen és végig aludj az éjszakát akkor kap nagy ágyat... Amúgy nappal mikor egyedül alszik a matracon akkor is bejárja teljesen, éjszaka is sokszor nekünk jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!