Hogy szoktassam le a ringatasrol?
Kisfiam 4 hónapos, este csak ringatasra alszik el. Eddig kézben ringattam, de a súlya miatt mar nem tudom fel órát-orat ringatni és maszkalni vele, így most babakocsiban altatom el es ha melyen alszik, akkor teszem át a kisagyba.
Az éjszakát atalussza, de este 11 mire ezzel a módszerrel el tudom altatni.
Este 10 előtt nem is tűnik álmosnak, eléggé pörög még, bár már néha nyugos, de mégsem sikerül előbb altatni.
Ki hogy altat, illetve aki ezzel a módszerrel csinálta hogy állt át másra?
Ja és a porszívó is megy addig amíg el nem alszik. Napközben pedig végig megy alvasnal és napközben a babakocsiban is marad alvaskor.
Ahogy rászoktattad! Mért kérdés a megoldásra az, amit nagyon jól tudod, hogy te rontottàl el?
Nem kellett volna SOHA ringatnod mert ő nem kérte!
Két utolsó válaszolónak biztos nincs gyereke.
A gyerekek nem egyformák,igenis valamelyik igényli hogy kézben legyen. Az első gyerekem pont ilyen,a második az ellentettje.
12-13
A gyakori tele van ilyen orvosi esetekkel, figyelmen kell hagyni ezt a két választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!