Ringatásról hogy szoktassam le?
6 hónapos, nagy baba 9 kg. Már nagyon nehéz. Főleg, ha nyűgösebb, akkor hosszabb az altatás is.
Szeretném leszoktatni, de nekem a felvesz-letesz módszer úgy látszik nem jön be, mert ahogy lerakom az ágyba hason egyből üvölt, ordít, és hiába simizem, dúdolok, ütögetem a popsiját, még jobban behergeli magát. Lehetetlen elaltatni, és ha 100x lerakom 101-jére is ezt csinálja. Sírni hagyni nem akarom. Olyan sok mindenki írja, h csak leteszi és alszik a babája. Én meg csak ámulok. Marad a ringatás? Majd leszokik róla?
Sajnálom! Az én fiam még csak 3 hetes, ő néha elalszik ha letesszük, de gyakran fáj a hasa, és olyankor üvölt ha nincs függőlegesen. (a büfizés miatt) Órákig.
Az én ötletem a HINTASZÉK. Mert nem neked kell a súlyát cipelve ringatnod, hanem a szék ringat kettőtöket. Persze úgy is biztos fárasztó... De ha csak ringatva megy, segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!