Nektek is zokog a baba a kiságyban? Mit tegyek? Ti hagyjátok sírni? Azt szeretném ha az alvás kördülékenyebben menne
Ha lerakom az ágyba
borzalmasan sír. Ha nagyon fáradt bealszik egy idő után a sírásba. Ott vagyok vele amúgy ,nem hagyom magára.
4 hónapos.A napirend beállt.Időben beteszem ha látom ,hogy fáradt szinte azonnal
Vagy addig csinálja amíg kiveszem és cicin elalszik. Ez a 2 forgatókönyv van.
Haaaaj, nehez volt az altatas, erre emlekszem.
Most 2,5 eves, azota vannak konnyebb-nehezebb periodusok.
Mindig kitalaltam vmi modszert, ami egy ideig bevalt, aztan valtottunk, mikor nem.
Ki kell tapasztalni.
Volt, h cicin. Enekles kozben. Dudolas kozben. Ringatas kozben. Zene kozben. Porszivo kozben. Vagy leraktam, és elaludt. Babakocsiban. Rajtam. Melle heveredve. Racsukva az ajtot. Kb ezek valtakoztak mindig 😄
Bassz.s, négy hós az nagyon pici! Dehogy hagynám sírni!!!
De, magára hagyod, ha sír, és te nem foglalkozol vele. Rád lenne szüksége!
Azoknak akik nem tudnak olvasni és aki a privát üzenetet küldte írnám ,hogy nem nem szégyellem magam. Tanulj meg olvasni. Mint írtam nem hagyom magára a babát.Folyamatosan énekelek neki fogom a kezét simogatom stb próbálok segíteni neki elaludni. Ha nem megy így akkor cicire teszem és így összebújva az ágyon hagyom,hogy aludjon.
Mint most is épp történik. ..
Hihetetlen milyen emberek vannak itt.
A kérdés mindenki másra irányult, hogy bárki ilyenkor hagyja e vagy mit csinál.
Szövegértelmezés látom nem megy sokaknak
Egy szóval nem írtam ,hogy én ott hagyom
Igen én is így gondolom,hogy egyszerűbb így cicin nincs kínlódás
Este soha nincs probléma amúgy mert akkor mindig összebújva vagyunk amikor elalszik.
Köszönöm a hasznos válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!