Mennyi idős kortól cseréltétek le a hálózsákot takaróra?
Köszönöm a válaszokat. 10 hónapos a kislányom, már tud állni, és nemsokára kinövi a hálózsákot. Sokat gondolkodtam, hogy takaróra cseréljem, vagy egy nagyobb hálózsákra, de egyre több helyen olvasom, hogy nyugodtan tehetem továbbra is hálózsákba, úgyhogy én is emellett fogok dönteni.
Szép estét mindenkinek! :)
Ez is nagyon gyerekfüggő. Az én fiam nyári, az első telén csak plüsstakaróztunk, mert nem vándorolt. Szopipárnán elaludt, beemeltem a kisagyba és betakartam. Amikor támaszkodni és kutyázni kezdett, akkor kipróbáltuk a hálózsákot, de nagyon zavarta, hogy nem tud benne mozogni, így először másfél évesen maradt meg benne. Idén tasszal visszatértünk a takaróra, mert kinőtte, nyáron dögmeleg volt, szinte egyszer sem volt betakarva semmivel. Most 26 hónapos múlt, és megkapta az első takaró-párna szettjét.
Amint látod, teljesen random használtuk, ami épp bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!