Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi idős kortól cseréltétek...

Mennyi idős kortól cseréltétek le a hálózsákot takaróra?

Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Sosem volt hálózsákunk mert nem marad meg benne így takarót használtunk.
2018. aug. 26. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
A fiam nagyon sokáig aludt hálózsákban. Tavaly (közel 2 évesen) ahogy bejött az ősz, takaróval próbálkoztam de fázott, nem tudta magát visszatakarni. Vettem tipegő hálózsákot (cseppke) az jó volt rá egészen tavasz végéig, szóval 2,5 éves korig, aztán nyilván meleg volt és elraktuk, már most nem lenne rá jó de újat nem veszek, de elvileg képes betakarózni már.
2018. aug. 26. 19:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Amikor felállt a kiságyban.
2018. aug. 26. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Mikor mászni kezdett.
2018. aug. 26. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Hú, a lányom vagy 4 éves koráig.
2018. aug. 26. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
5 ev :)
2018. aug. 26. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Sosem használtam.
2018. aug. 26. 20:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 10 hónapos a kislányom, már tud állni, és nemsokára kinövi a hálózsákot. Sokat gondolkodtam, hogy takaróra cseréljem, vagy egy nagyobb hálózsákra, de egyre több helyen olvasom, hogy nyugodtan tehetem továbbra is hálózsákba, úgyhogy én is emellett fogok dönteni.

Szép estét mindenkinek! :)

2018. aug. 26. 20:51
 9/11 anonim ***** válasza:
2,5 evesen rajott, hogy le tudja venni, 2-3 ejjel levette, akkor csereltuk takarora.
2018. aug. 26. 21:17
 10/11 Coffelia ***** válasza:

Ez is nagyon gyerekfüggő. Az én fiam nyári, az első telén csak plüsstakaróztunk, mert nem vándorolt. Szopipárnán elaludt, beemeltem a kisagyba és betakartam. Amikor támaszkodni és kutyázni kezdett, akkor kipróbáltuk a hálózsákot, de nagyon zavarta, hogy nem tud benne mozogni, így először másfél évesen maradt meg benne. Idén tasszal visszatértünk a takaróra, mert kinőtte, nyáron dögmeleg volt, szinte egyszer sem volt betakarva semmivel. Most 26 hónapos múlt, és megkapta az első takaró-párna szettjét.

Amint látod, teljesen random használtuk, ami épp bejött :)

2018. aug. 27. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!