Van rá esély hogy másfél éves gyerkőc megszeresse most a hálózsákot, aki eddig nem volt ilyenben?
Én egy pár napja már abban altatom. Szintén 1,5 éves, eddig nem használtuk. Szerencsére nem zavarja. Csak akkor adom rá, mikor berakom a kiságyba. Ja, és nem cipzárazom össze. Behúzva biztosan nem viselné el magán. Olyat vettem ami oldalt és alul cipzáras. Akárhogy forgolódik, a dereka és az egyik lába biztosan be van takarva így is. Van egy másik zsákunk is, az középen cipzáras, fenntről, lefelé. Ezt csak a derekáig húzom le, mert a lábának kell a hely.
Nálunk nem csak az volt a baj, hogy lerugja magáról a takarót, hanem egyszerűen nem viselte el magán. Ha nyáron betakartam egy textilpelenkával 10 perc múlva már sírva ébredt, mert képes volt belegabalyodni a lábával. A zsákban vizsont nyugodtan alszik, nekünk bevált, szóval érdemes még ilyenkor is megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!