Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Alul nyitható, kipatentolható...

Alul nyitható, kipatentolható hálózsákot keresek, amiből nagyobbacska (3-4 éves) gyerek ki tudja alul dugni a lábát, és tud benne menni is?

Figyelt kérdés
Ha valaki használ(t) ilyet, érdekelnek tapasztalatok
2014. szept. 6. 14:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Néztem az Openbag-et, de csak azért elkérni ennyi pénzt, mert alulra tették a patentot, szimpla pofátlanság, valami olcsóbbra gondolnék :)
2014. szept. 6. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel én sem találtam annak idején, csak horror áron, ezért inkább lemondtam róla és azóta betakarózik a kislányom, ha fázik:-) Nem kényelmes már egy ekkora gyereknek a hálózsák, szerintem ezért sem csinálnak ilyeneket. Én is úgy gondoltam akkor, amikor 3 év körül volt, hogy még jó lenne hálózsákban altatni, de mivel már önállóan felkelt,járkált, féltem, hogy elesik. Szerintem sokat ne költs rá, mert sokáig nem tudod használni úgysem.
2014. szept. 6. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk olyan van ami oldalt/alul cipzáros, csak az egyik oldala van összevarrva. Nem húzom be végig a cipzárat, így alul nyitva van. Van NEXT is és vettem Lidl-ben is Lupilu saját márkást is elég olcsón. Nem pont ilyen, de hasonló fazon:

[link]

Egyébként alul behúzva is kitűnően tudott benne még szaladni is a fiam, viszont nagyon melege volt a lábának ezért hagytam neki nyitva.

Később, mikor nagyobb lett, polár takaróból varrtam neki bebújósat (oldalt, felül összevarrtam, csak a két karjának és a fejének hagytam ki nyílást, gyakorlatilag téglalap alakú csak a nyaka van kicsit kikerekítve), 1 Kik-es takaróból, kb. 1000 Ft, 2 db jött ki. Most 5 éves és még mindig abban alszik, mert egyébként kitakarózik és nem ébred fel rá.

2014. szept. 6. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

3 éves a fiam, most volt beteg, állandóan kitakarózik éjjel, így most hálózsákot adtam rá. Nagyon tetszik neki, csak ordít, hogy nem tud benn menni. Lehet, hogy keresek oldal zipzárosat, és az alját nem húzom be....

2014. szept. 6. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!