Hogyan altassam a 3 hetes babámat?
Kis súllyal született kislányomat eddig pólyában altattuk, abban szopizott mert így jó volt, biztonságot adott neki. Sétálásra vettem ki belőle, meg napközben mikor fennt volt. A lányom nagyon szépen fejlődik és 2-3 napja úgy látom a pólya korlátozza őt a mocorgásban rugdalózásban ezért próbálom anélkül altatni. Viszont ha berakom kiságyba hanyatt v oldalt fekve rövid időn belül sír vagy el sem alszik. Illetve ahogy egyre többet eszik néha vannak hasfájások a picinél így nem alszik este sem amitől fáradt. hiába alszik már pólyában az sem jó.
A hason fekvést most próbálom ki hátha bejön. Szerintetek az jó lehet? Ki mivel helyettesítette a pólyát? Ki hogy altatja hasonló korú babáját?
Köszönöm a válaszokat!
Cicin alvás kb. 22 honapos koráig, neki csak ez jött be. Amíg nem tudott mozogni, addig oldalt fekve raktam be a kiságyába, és kitámasztottam egy tetrapelussal, az oldalakat pedig alkalmanként váltogattam. Amikor forogni kezdett, mindig hason, háton egyéves koráig azonnal rugdosni kezdett és felébredt. Jóval később kezdett tudni a hátán nyugodtan elnyúlni es aludni, már legalább 15 hónapos volt.
Adj neki rengeteg testkontaktust, az általad elképzeltnél mondjuk 5x többet (minden egyes elsőgyerekesnek ezt mondanám, rengeteg szenvedést megspóroltam volna, ha tudom, hogy ez a sok mennyire igazán sok), fejleszti az idegrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!