Miért csak a mellkasomon alszik el?
Figyelt kérdés
11napos a kis hercegem de csak a mellkasomon hajlandó elaludni. Ha ott nem aludhat akkor képes akár egész nap nem aludni.(nem tudom hogy bírja) nagyon síros. Engem nem zavarna ha ott aludna de így megnehezíti a mindennapjainkat. Semmit nem lehet csinálni tőle ráadásul a későbbiekben is problémát jelent.ki mit tudna tanácsolni?2018. máj. 14. 18:29
11/12 anonim válasza:
11 napos, rád van szüksége és pont. Hogy később gond lesz-e? Ez nézőpont kérdése. A kisfiam 5 hónapos koráig csak és kizárólag kézben aludt napközben. Se babakocsi, se autó, se kendő, csak ringatva, karban. Aztán egyszerre megérett arra, hogy letegyem, hogy babakocsiban és autóban is el tudjon aludni. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ringasd és öleld, mert nagyon gyorsan eljön az idő, mikor már nem lesz rá szüksége. Legalább is nem így.
12/12 anonim válasza:
3-4 honapos koraig tobbszor elofordult, hogy csak a mellkasomon aludt el, de egyre kevesebbszer fordult elo, es fokozatosan jobb lett a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!