Miért csak a mellkasomon alszik el?
Megnyugtatja a szivdobogas! Nekunk is volt néhány het amikor csak magamon tudtam altatni! Ugyanugy született, mint a Te kis Fiad! Én szentül hiszem, hogy a kisLanyom ezert ennyire ragaszkodo, fontos neki, a folyamatos testkontaktus, ez nyugtatja meg!
Hidd el nem sokára letudod majd tenni! Ami nekem nagyon sokat segített az a kendőzés! Lett 2 szabad kezem, megkapta a testkontaktust amire vágyott! Nem téríteni akarok! De Nalunk a Kisasszony a babakocsit sem viseli el! A kendőben 5perc alatt elalszik!
A Pocak sajnos fajos az elso 6 hetben, mert fejletlen az emésztőrendszer! Annyira csodálatos az emberi test, hogy csak nalunk tartalmaz elosejteket az anyatej, hogy minnel elobb felálljon a rendszer!
Annyit tudsz tenni, hogy nagyon odafigyelsz mit eszel! Mindenkeppen erdemes egyenlore lemondani a tejtermekekrol, nem mindenkinel okoz kis mennyisegben gondot, de nem tudhatod! Ki kell tapasztalni, Nalunk az almale nagyon hardcore.... ugy meghajtja, hogy jaaaaj... sajnos volt par pohar mire rajottem, hogy mas nem lehet az uvoltes targya! Elhagytuk es konnyebb lett!
Szoval kitartast! Jo nyomozast! A 3. Honap utan mint ha elvagnak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!