7 hetes baba csakis a mellkasomon alszik?
Hogyan tudnám leszoktatni erről? Ha berakom a kisagyba 20 perc múlva ébred.
Az agyaban is próbáltam altatni, úgy hogy meg nem aludt teljesen, de üvöltés lett a vége.
Mar eljutottunk arra a szintre h az éjszakákat is rajtam akarja tölteni.
Fel 10-től 2-ig az agyaban alszik utána csak rajtam, néha 1-1 órát mellettem...
Napközben szinte semmit se tudok mellette csinalni, még enni se, ha egyedül vagyok vele.
Normális ez 7 hetesen vagy teljesen elrontottuk? :(
Ez teljesen normális, hidd el. Olvass róla, mi az a negyedik trimeszter!
Ne aggódj, nem fog így maradni. Lesz még amikor hiányozni fog, hogy rajtad szuszogjon.
Kilányom koraszülött volt, kis súllyal született, kb fél évig a mellkasunkon aludt. Nem éreztem ezt bajnak, erre volt szüksége. Utána már a saját ágyában.
Ne érzed úgy, hogy elrontottátok, egyszerűen szüksége van az illatodra, a meleg testedre. Élvezd. Nincs annál csodálatosabb, mint mikor ott szuszog.
Nem marad így örökre.
1-es vagyok. kb 3 hónapos kora körül nőtte ki. Most 10hónapos. Néha örülnék, ha velem akarna aludni, de nem akar. 😄
Szóval kitartás, nem fogod ezzel "elrontani" nem fog hozzá szokni, most csak te kellesz neki, nálad érzi biztonságban magát.
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, talan nem rontjuk el a kis manót ;)
Kíváncsi vagyok, hogy a bűvös harmadik hónap mit tartogat nekünk <3
Nálatok mi változott a harmadik hónapban vagy azután? Nagyon érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!