7 hetes baba csakis a mellkasomon alszik?
Hogyan tudnám leszoktatni erről? Ha berakom a kisagyba 20 perc múlva ébred.
Az agyaban is próbáltam altatni, úgy hogy meg nem aludt teljesen, de üvöltés lett a vége.
Mar eljutottunk arra a szintre h az éjszakákat is rajtam akarja tölteni.
Fel 10-től 2-ig az agyaban alszik utána csak rajtam, néha 1-1 órát mellettem...
Napközben szinte semmit se tudok mellette csinalni, még enni se, ha egyedül vagyok vele.
Normális ez 7 hetesen vagy teljesen elrontottuk? :(
Utána hogy altattátol?
Nekünk meg mellkason sem egyszerű mindig... :(
Remelem idővel konnyebb lesz az altatás.
Most annyira kell figyelnem, hogy pont a jó pillanatban kezdjem au altatást, mert ha nem, jon a sírás, csapkodás.
Nálatok is ilyen nehez, ha kicsit később altatjatok el, mint ahogy elálmosodott, vagy csak az en fiacskám ilyen diktátor? :)
Nekem már nagyobbak a gyerekeim, én is így altattam őket sokszor, az első kettőt. Egy közeli, nagyon jó munkatársammal együtt voltunk terhesek, egyszerre szültünk. Az ő kisfia 3 hónaposan meghalt bölcsőhalálban.
A mai napig nem tudok megnyugodni, ha rájuk gondolok.Elmentek a városból lakni máshova.
A 3.gyerekemet sosem altattam emiatt így.Sokfele utánanéztem, mi okozhat bölcsőhalált.Mindenhol írják, nem szabad hason fektetni, főleg ez fontos, meg még pár dolog.
Azt is olvastam, hajlamosít rá, ha az anya mellkasán alszik, mert folyamatosan hallja, érzi az anya szívdobogását, amit addig megszokott a méhében, és úgy érzékeli, mintha még a méhben lenne, ahol nem kellett levegőt vennie, és ezért egy időre elfelejthet levegőt venni.
Nem ijesztgetni akarlak, de olvass utána, pl.beírod keresőbe:bölcsőhalál valódi okai és megelőzése, és hasonló oldalak.
3.gyerekemmel már ezt tudtam, és légzésfigyelőt használtam az ágyában, sőt vettem mobil légzésfigyelőt is, ha babakocsiban vittem és aludt benne. Mikor mi ágyunkban aludt néha, vagy rajtam, ezt rátettem pellus szélére, és nem paráztam.
Jaj, szörnyű ilyet olvasni :(
Nekünk is van légzésfigyelőnk, mindig bekapcsoljuk, ha az agyaban alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!