Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Tényleg már rá kellene szoktat...

Tényleg már rá kellene szoktatnom hogy egyedül aludjon el?

Figyelt kérdés

9 hónapos a kisfiam, kezdetektől az ölemben alszik el, eleinte cicin, mostanában délelőtti gyümölcs után ülök le vele és ringatom ölben, délután pedig tápszerrel alszik el, este szintúgy. Idősebb nő rokonaim szerint le kellene szoktatnom arról, hogy az ölemben aludjon el, de nem tudom miért szükséges ez.

Ő szeret így elaludni, kis kora óta így alszik el, néha szinte 1-2 perc alatt, sosem hagytam őt sírni sem. Tényleg rosszul csinálom?

2018. ápr. 24. 17:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Ha neked és a babának jó, akkor ne változtass rajta!

Kislányom 10 hónapos koráig csak kézben aludt el.

Most 3,5 éves, nem alszik egyedül, de miért is kéne? Belefér az életembe az a 2x30 perc hogy odabújjak vagy odaüljek mellé míg elalszik. Pláne mostmár hogy tök jókat beszélgetünk elalvás előtt.

2018. ápr. 24. 22:21
 12/15 Norman Bates ***** válasza:
73%

Ha neked nem gond, akkor ne torodj masok velemenyevel.

Egyebkent a baba ugy alszik, ahogy szoktatva van. En babam penteken lesz 4 hetes, en is leulok vele es olben tartom, de nem ringatom. Mikor mar asitozik es nagyokat pislog, akkor lerakom es par perc alatt elalszik (nem sir, ha sirna akk felveszem azonnal). Van neha, hogy fel kell vennem parszor mert nyoszorog meg mocorog nagyon, de megnyugtatom es meg ebren visszateszem.

Hosszabb tavon jobban jarsz vele.

2018. ápr. 25. 01:11
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

7 éves és még velem alszik el. Pedig 11 hónapos koráig egyedül tette.

Tudod mit? Nem érdekel. Lesz még olyan, amikor a szobájába sem enged be, nem akar látni, nem kíváncsi a véleményemre... most még kihasználom, hogy bújós, és lehet néha babusgatni.

2018. ápr. 25. 08:03
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Még nagyon kicsi! Magától le fog szokni. A két évesem már magától kidől az ágyra ha nagyon álmos, de muszáj a kistesóval foglalkoznom.
2018. ápr. 25. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
Ha nektek ez igy jo, en nem engednek beleszolast (megbantam, mikor hagytam magam rabeszelni olyanra, amit nem erzetem jonak). 22 honapos kora ota bolcsis, elotte ringatva es cicin aludt el, a bolcsiben megvarja, meg odamegy melle a gondozoneni, aztan eldol, es alszik mindenfele segitseg nelkul. Ne dolj be a riogatasnak :)
2018. ápr. 25. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!