4 honapos babàtok mennyit alszik napközbàn? Milyen a napi rutinotok.
Nálunk hasonló helyzet volt pár hete,bár mi voltunk kórházba és ott nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy milyen a ,,napirendünk".A kórházzal egy időben kezdett forogni.Hasról hátra,hátról hasra illetve oldalra..arra gondolok, hogy esetleg nem e lehet nálatok is mozgással összefüggő dolog. Nem e fejlődött mozgásban hirtelen sokat a babád.Elvileg növekedési ugrás 6 hetesen,3 és 6 hósan van..állítólag de gondolom a gyerekek se óramű pontosan kezelik ezt a dolgot. Esetleg még a fogzásra gondolnék, mert nálunk a nyála is folyik és fújja a kis lufikat a nyálából.(állítólag az fogzásra utal).
Nem gondolom viszont, hogy te rontanál el bármit.
Nálunk sose volt a picur alszik eszik típus.Szóval olyanról ,hogy 4-5 órát képes legyen napközben végigaludni még álmodni se mertem, viszont mi is valahogy úgy vagyunk, hogy reggel 6-8 között kelünk, pár órát fent van és alszik egy -másfél órát aztán délután 2-3 magasságában még fél-1 órát és estefele 5 környékén még fél -1 órát.Erre állt be..úgy ahogy, mert ez se egy határozott ,,napirend" még.Az éjszakát is hasonlóan alussza végig mint a tiéd.Csak nálad előbb kezdi a forgolódást nálunk olyan éjjel 2-3 körül és onnantól alszik ugyan, csak én nem bírok mert hallom,ahogy nyöszörög vagy épp dobálja magát.
Nekem ajánlották, hogy csak akkor fektessem el mikor valóban álmos, úgyhogy valamikor 4 órát egyhuzamban fent van és mikor már nagyon -nagyon hisztis és dörzsöli a szemét akkor teszem le aludni.Úgy néha össze jön 1 óra alvás is délután.
Remélem hamar túl lesztek rajta ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!