Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ti mernétek babátokat ugy...

Ti mernétek babátokat ugy altatni, hogy hason es feje alatt parna?

Figyelt kérdés
Az enyem nappal igy alszik, de mint a tej. De akkor vegig mellette vagyok és figyelem. Ha oldalt es hanyatt van csapol ossze vissza vagy 20x felkel.
2018. febr. 16. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

Azoknak akik lepontoztak mert nem altatnàm hason a babàm külön köszönet!

Soha nem volt hasfàjós, nem refluxos baba. A bölcsőhalàl esèlye nagyobb ha hason altatják a babàt. Mièrt rizikózzak ha amúgy sem alszik hason?!

2018. febr. 17. 08:07
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Te visszajársz megnézni, hogy lepontoztak-e? :)

Refluxpárnára még egy szavazat. Kemény, nem süpped, egy ék alakú párna, direkt refluxos csecsemőknek.

Ugyanaz a hatás, mintha megemelnéd az ágyat, csak ez biztonságos, nem úgy mint könyvel alátámasztani.

2018. febr. 17. 08:11
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Párnát nem tennék, viszont az én második fiam kezdetektől csak hason tud aludni, sehogy máshogy, hiába akarnám én, hogy ne így aludjon
2018. febr. 17. 08:19
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
Norman, hiába kötöttél nagy hévvel belém, semmilyen személyes tapasztalatomat nem írtam, csak azt, amit Anyukámtól és párom anyukájától hallottam. Nekem még nem született meg a gyermekem, most tájékozódom, ezért is kérdeztem meg, hogy miért nem lehet, mivel már többször olvastam, hogy ne, viszont ők ketten mást mondtak. Ennyi az egész. Köszönöm annak, aki normálisan válaszolt, már értem, hogy miért nem lehet, és bocsánat az újabb OFF-ért.
2018. febr. 17. 11:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hason nyugodtan. Párna nem kell.
2018. febr. 22. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!