Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy szokassam különszobába a...

Németi Alexandra kérdése:

Hogy szokassam különszobába a másfél éves fiamat?

Figyelt kérdés
Egy honap mulva költözünk új lakásba;(eddig szüleimmel éltünk) és egy szobába vagyunk a picúrral. Cicizik még mellettem elalszik aztán beteszema kiságyába. Nem tudom ha kulon költözünk merjem e egyből külön szobába tenni? Kisebb fény mellett alszik. Lassan szeretném ha leszokna a ciciről is.. nem nagyon van már tejem és már szinte fáj ha 25-30perceket cicil.. valami modszer?? Hogy leszokjon..? Hiába mondom neki hogy fáj anyának meg hogy elfogyott olyankor csak sír és sír teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek és hogy.. új lesz neki a lakás is nem tudom hogy fogja fogadni hogy mostantol külön szobája lesz.

2018. jan. 16. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

Tehát kedves kérdező, megkaptad a választ a 8-astól, repülj vissza az időben a gyerek fél éves korába és ne adj ne szoktasd rá a cicire! (irónia)

A 9-esnek: nincs meghatározott sorrend, mi először az ebédet majd a reggelit váltottuk ki.

2018. jan. 17. 10:08
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Ha eddig is külön ágyban aludt, akkor nincs is gond.

A szobájában elaltatod ( ahogy eddig) aztán kijössz. Ennyi.

A cicis dologban nem tudok segíteni.

De azért kíváncsi lennék h mit csináktak volna A válaszolók egy nehezebb esetű, makacsabb önfejűbb babával?!3, 6 hónaposan lehet csak rájuk zárták volna az ajtót. Egy idő után úgy is rájön h hiába üvölt....

2018. jan. 17. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12, azt, amit írtam. Ahogy a tápszeres gyerekemnél se a cumit nyomtam a szájába, hogy elhallgasson, úgy az anyatejest se csak a mellemmel tudtam megnyugtatni. Sírni se hagytam egyiket se. Egyik se volt könnyű gyerek, de a lányomról még a neurológus is megjegyezte kontrollon (kicsit korábban jött, azért jártunk), hogy kifejezetten akaratos csecsemő.
2018. jan. 17. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Jesszom. Fél éves tudja, hogy éjjel nincs evés? Leteszem aludni és érti? És erre mindegyik képes fél évesen?

Úristen.... Akkor én nagyon elcs.sztem, hogy még mindig nem érti :)

Lécci ne szítsd a tüzet. A tied elalszik és nem olyan nagyigényű a cicit vagy cumit illetően. Ettől még másé lehet az.

Gyakorit olvasva mindig arra jutok, hogy a minden gyerek más kijelentés nem igaz, gyakorin minden gyerek ugyanolyan.....

2018. jan. 18. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!