Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért csínálja 5 hetes kisfiam...

Miért csínálja 5 hetes kisfiam este?

Figyelt kérdés
Napközben eszik kicsit nézeget,majd be a kisàgyba és alszik.Este 7-7-fél8 ra jön ki a fürdés eszik elalszik,és kb rà 1 óràra felébred és farkas éhes.Anyatejes,de fejem neki,így tudom mennyit eszik.240 ml evett meg 10 óràig.
2017. dec. 8. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:

En is fejem. Nekem is felkel fürdetés utan kb egy órával. Előtte eszik kb 100, utána alszik egy orat kb. Es újabb kb.100. Aztán alszik kb.1-ig.

Nálunk a fürdés elott van babatorna, utána masszirozom, szóval elfarad benne, de mivel sok ido telik el az előző evestol, nem csodálom, hogy még felkel az este egyszer, akkor.

Eszik, 17, 20, 1, 5-kor igy.

11 hetes.

2017. dec. 9. 04:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Most olvastam több helyen is hogy a kisbabákat nem feleleveníti a fürdés hanem altatja. Úgyhogy én etétek játszok tornáztatom majd fürdés és gyors esés és már alszik is reggelig.
2017. dec. 9. 11:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó vàlaszolo ki fogom probàlni...
2017. dec. 9. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!