Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Baj ha ilyen későn alszik el...

Baj ha ilyen későn alszik el este a kisfiam?

Figyelt kérdés
Másfél éves. Minden nap 1/4 11 - 1/2 11 - kor aszik csak el bármit csinálok. Délelőtt szoktunk sétálni, 1-2 órát, van hogy majdnem végig gyalogol, szóval friss levegőn sokat van, és mozog is. Ebéd után alszik kb. 2 órát, néha többet is. Reggel 8.15 körül szokott kelni. Éjjel már nem ébred.
2016. jan. 27. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem későn kel...de ha nektek ez így illeszkedik a mindennapjaitokhoz, akkor egyenlőre nincs ezzel gond, max majd ha oviba kell vinni...

mi 7-kor kelünk, ezért kel velünk ő is...ébresztjük a zajokkal - persze nem tudatosan, de fel kel rá, ez van...de alkalmazkodott is hozzá, nagyon jó kedvűen kel általában pár perccel azelőtt hogy mi kikelnénk...ő 8.30-kor alszik el.

2016. jan. 27. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen fajta, este 10-11 között alszik el, csak akkor alszik korábban, ha nap közben nem alszik egyáltalán. Reggel 8-kor ébred, délután pedig fél3-3 között alszik el leghamarabb, előbb nem tud sose. Nem hinném hogy baj, ilyen a bioritmusa, ehhez igazodunk a napjainkkal is.
2016. jan. 27. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Amíg otthon vagytok nincs belőle gond. Viszont ovira mindenképpen szokjátok meg,hogy hamarabb alszik, mert reggel fáradt lesz. Az én 4 évesem fél9-9 körül alszik el, és még így is,van,hogy reggel alig bír felkelni!
2016. jan. 27. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, én is a bölcsitől, ovitól tartok, hogy mi lesz majd.. Bár lehet hogy ha korábban kell kelnie átáll majd magától.
2016. jan. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!